Spillerbørs Tromsø – Vålerenga 4-5

Det blir ikke delt ut mange poeng til spillerne tross seier mot Tromsø.

Michael Langer 6 – Faktisk. Slipper inn fire, men har bare delvis skyld i det første. Holder oss inne i kampen. Må bli flinkere til å sende returer der det ikke er motspillere.

Alex Mathisen 4 – Delvis skyld i det første og kanskje det andre målet. Har noen bra innlegg, men kommer til dem alt for sjeldent offensivt. Defensivt var han en del av et forsvar som lakk som ei sil.

Kjetil Wæhler 4 – Delvis skyld i det første målet og blant dem som er passive og ball watchere på det tredje og fjerde. Bruker kjeften mye, men klarte ikke organisere fireren bak.

Simon Larsen 4 – Hopper opp en karakter takket være målet. Er for passiv innafor egen boks.

Ruben Kristiansen 4 – Svak kamp av Kristiansen i hans første kamp mot Tromsø etter overgangen derfra. Virka prega av det og fikk ikke til noe særlig verken offensivt eller defensivt.

Christian Grindheim 5 – Unormal svak kamp til han å være.

Herman Stengel 5 – Fikk æren av å score Vålerengas 1500. mål i toppdivisjonen i norsk fotball. Var ganske god i første, men falt helt gjennom i andre og ble bytta ut etter en time.

Daniel Fredheim Holm 6 BB – Avgjør kampen. Unormalt svak defensivt, spesielt i første, men er en av få som skaper noe ordentlig offensivt. Bør skyte mer.

Ghayas Zahid 5 – Lå lenge an til en treer, men to målgivende det siste kvarteret trekker opp. Bør få smake benken snart.

Daniel Braaten 5 – Prøver, men lykkes ikke veldig mye som kantspiller i første. Blir flytta opp som spiss i andre. Jobber og løper hele tida, men skaper ikke helt de store sjansene.

Deshorn Brown 2 – Får et par skuddmuligheter tidlig i kampen, men gjør ingenting ut av verken dem eller spillet for øvrig. Blir fortjent bytta ut i pausen.

 

Innbyttere:

Sivert Heltne Nilsen 5 – Katastrofal start, men spilte seg flott opp igjen. Har en tendens til å bli litt slurvete, men på sitt beste kriger han som få andre i Tippeligaen.

Rasmus Lindkvist 6 – Satte fart på Vålerenga-angrepet da han kom inn halvtimen før slutt. Scorer også det viktige 4-3-målet som viste at denne kampen faktisk kan vinnes. Langt bedre kvalitet på innleggene enn hva vi har sett i det siste.

Niklas Gunnarsson – For kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *