Kjedelig er det i alle fall ikke…

Ingen hadde spilt færre uavgjorte enn Vålerenga og Sarpsborg 08, så da endte selvsagt kampen uavgjort. 3-3 oppsummer de defensive problemene laget har, men også potensialet i det offensive spillet.

Vi starta horribelt, og at det bare sto 0-2 etter 18 minutter skal vi være veldig glade for. At det sto 1-2 etter 20 minutter var surrealistisk og absolutt ikke fortjent. Da Amor Layouni utligna på overtid i første omgang var det nesten så man ikke trodde det man så. For Vålerenga fortjente ikke å stå likt med Sarpsborg 08 midtveis.

I den andre omgangen var rollene derimot snudd på hodet. Vålerenga var det førende laget, og da Hedenstad satte inn sitt andre midtveis i den andre omgangen, var det faktisk fortjent. Men ut av intet var det denne gangen gjestene som scora rett etter.

Vålerenga avslutta sterkt, men det ble bare nesten. 3-3 gjør at vi i beste fall kan ende på femteplass denne sesongen.

Spillerbørs:

Magnus Sjøeng 4 – Kan ikke klandres for målene, men gjør en del juniorfeil som han kunne blitt straffet for.

Vegar Eggen Hedenstad 6 BB – Den eneste i forsvaret som ikke tabba seg ut, og når han i tillegg netter to gåller, er det vanskelig å komme utenom han som banens beste.

Brynjar Ingi Bjarnason 3 – Misser markeringa på 2-0-målet, og var generelt usikker bakover.

Fredrik Oldrup Jensen 2 – Er tanken at han spiller dårlig fordi han ikke vil være stopper? Etter å ha vært bunnsolid bakover i seiersperioden, har han vært helt ute av det i tapsrekka. Tafatt i duellene og på etterskudd på det meste han prøver seg på.

Simen Juklerød 4 – Veldig usikker bakover, og hadde han ikke blitt skada, hadde det egentlig vært greit om han ble bytta ut ved pause.

Tobias Christensen 5 – Bedre offensiv enn defensiv. En kamp midt på treet.

Odin Thiago Holm – for kort tid. Bytta ut etter 23 minutter, og det var helt greit. Virker helt ute av form og er skyld i 0-1-målet.

Henrik Bjørdal 4 – Spilte litt overalt, men ikke på det nivået han har prestert tidligere.

Amor Layouni 6 – Den eneste som virkelig prøvde i den første omgangen. Jobba bra med og uten ball, og fikk seg også en fortjent scoring. God kamp av svensken.Ut etter 81 minutter.

Torgeir Børven 4 – Kom til et par sjanser, jobba bra defensivt, men ble veldig usynlig i store deler av kampen. Ut etter 69 minutter.

Jacob Dicko Eng 4 – Prøvde seg litt her og der, men ble pakka godt inn av gjestene. Ut etter 69 minutter.

Innbyttere:

Petter Strand 4 – Kom inn for Holm midtveis i første, men ble hovedsakelig brukt på backen og det er ikke der han har styrken.

Osame Sahraoui 6 – Satte fyr på angrepet da han kom inn ved pause. Litt mer effektiv så kunne han ha avgjort kampen.

Seedy Jatta – for kort tid. Kan finte bort en armé for så å sende ballen upressa over dødlinja.

Henrik Udahl – for kort tid. Markerte seg ikke i det hele tatt.