Spillerbørs: Sandefjord – Vålerenga 0 – 3

Her er Aperopets spillerbørs fra Sandefjord.

Vurdert av Skog.

Michael Langer 5 – Har noen bra redninger, blant annet den han sender i stolpen i 2. omgang. Lar ballen passere under seg da Kristiansen redder på strek i 1. omgang, men er stort sett ganske trygg. Har bra autoritet i feltet.

Ruben Kristiansen 5 – Legger ned mye innsats, og redder på streken i 1. omgang. Skaper ikke så mye offensivt, men prøver seg flere ganger. Ser ut til å slite med samarbeidet med Lindkvist.

Jonatan Tollås Nation 5 – Havner i skyggen av Wæhler, men gjør vel egentlig ingen store feil. Kan bli meget spennende å se samarbeidet mellom Nation, Wæhler og Langer utvikle seg fremover.

Kjetil Wæhler 7 – BB Klarerer litt her og der, men er sterk i duellene og mye involvert. Går i krigen med masse innsatsvilje. Er med oppover flere ganger, og blir belønnet med scoring.

Alexander Mathisen – Byttet ut etter 25″, for kort tid.

Christian Grindheim 6 – Mye nede og hjelper til, rydder opp foran backrekka. Takler og jobber, vender spillet og prøver å sette i gang Zahid offensivt. God kamp, særlig i 2. omgang.

Herman Stengel 4 – Løper mye, river og sliter, men får ikke strødd pasninger slik han ønsker. Blir for lite involvert, og er usynlig i 1. omgang. Bar kanskje preg av at Vålerenga sleit med å finne ut av formasjon og system hos motstanderen. Prøver hardere i 2. omgang.

Ghayas Zahid 4 – Er avhengig av å være mye involvert for å være god. Får bare ballen sporadisk, og da finner han ingen fremover. Hadde en kanonkule som traff en Sandefjord-forsvarer istedet for mål, det var egentlig det meste. Mere med i 2. omgang, men klarer ikke prege kampen.

Daniel Fredheim Holm 6 – Sterk sekser. Mye involvert fremover, Sandefjord måtte ty til ulovligheter flere ganger, var en håndfull for to mann og drar på dem ganske mange frispark. Har noen balltap, men det er fordi han er mye involvert. Alt i alt nok en god kamp. Blir kronet med en fin straffescoring.

Rasmus Lindkvist 4 – Tar noen intiativer, men ser ut til å slite med å samarbeide med Kristiansen. Lurer en blåhval og får straffe på slutten, men da begynte Sandefjord å se ganske kjørt ut.

Daniel Braaten 7 – En skikkelig håndfull å hanskes med, deler ut juling og jakter baller. En av de få som var bedre i 1. omgang, utnytter ei tabbe i forsvaret og chipper ballen elegant over keeper. Funker bra som oppspillspunkt og ballfordeler. Ebber av utover i 2. omgang, men spiller en meget god kamp. Rusta begynner å forsvinne nå.

Innbyttere:

Niklas Gunnarsson 5 – Strøkent innlegg til Wæhler. Ser ut til å slite med posisjonering, men blir egentlig aldri satt skikkelig på prøve av Sandefjord.

Simon Larsen – For kort tid

Sivert Heltne Nilsen – Fort kort tid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *