Engamorgen lørdag 10/1-15: Muri fortsatt ute, Fellah linkes til VIF

Spillerne har en lett restitusjonstrening i dag, men vi kan kose oss med nyheter om André Muri, Mathias Blårud og Mohammed Fellah i dagens Engamorgen. Ja, og så har vi fått en ny tribune på Marienlyst i Drammen. Alt kan du lese om under!

André Muri har fortsatt ikke spilt fotball siden han måtte ut med hjernerystelse i bortekampen mot Sarpsborg 08 sist sesong. – Status er at André fortsatt er sykemeldt. Det er vel ikke så mye mer å si enn det, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til VG.

– Det er legene og André selv som styrer hverdagen hans. Han har hatt treningsforbud i så lang tid at jeg ikke tør svare på om jeg regner med at han kommer tilbake på banen. Jeg forventer ikke noe som helst eller kalkulerer på noen måte. Jeg blander meg ikke inn i det der. Han er ikke i nærheten av å kunne spille fotball slik det er nå, sier Rekdal.

Muri er en av de med høyest lønn i Vålerenga, og det er derfor vanskelig å bare legge opp. Det er en sak for forsikringsselskapet slik det har vært siden i sommer, men alt tyder på at han ikke blir å se i en fotballdrakt mer. Det er kjempesynd naturligvis, men helsa må komme først.


 

Mathias Blårud fikk noen sjanser i Vålerenga, men klarte ikke ta ordentlig vare på dem. Da tida som junior var over fikk han ikke seniorkontrakt med Vålerenga, men er nå klar for Strømmen i 1. divisjon.

– Dette er en spiller som vi kjenner til fra tidligere. Han trives best sentralt på midtbane, men kan også bekle en kantposisjon, sier hovedtrener og sportslig leder i Strømmen, Espen Olsen til rb.no.

Vi ønsker Mathias lykke til hos de grå-røde fra Romerike.


 

Som vi har nevnt tidligere denne uka er Mohammed Fellahs tid i Esbjerg over. Den tidligere Vålerenga-helten brant de fleste broer for å få til en utenlandsovergang, og gikk til en klubb som glemte å føre ham opp på listen over spillere som kunne spille Europa League. Pluss på litt skader, og han endte opp med bare 12 kamper siden overgangen i august 2013.

– Jeg vil da ikke afvise, at han skal tilbage til Norge, hvis der kommer et bud. Det er rigtigt, at vi har indikeret, at det godt kan være, der skal findes en løsning med Mohammed Fellah. Han har også indikeret, at han måske godt kan være interesseret i at komme tilbage til Norge, men det er ikke, fordi der ligger noget konkret,« siger Espbjergs sportssjef Niels Erik Søndergaard til den danske avisa BT. Avisa mener å vite at en retur til Vålerenga skal være på trappene, men slapp av, det skjer ikke. Til det har Fellah brent for mange bruer med Vålerenga. Vi tipper han havner i Strømsgodset, som var interessert i spilleren sommeren 2013, eller Sarpsborg 08 som virker å ta alle Vålerenga-rejects med åpne armer.


Apropos Strømsgodset så har de fått tak på bortetribunen der borte. Jeg tror de ikke kunne klart å få flere søyler til taket om de hadde gått inn for det. Synd at man må ty til dette i 2015, men det er jo bare bortesupportere som får hindret utsikten til banen så det er kanskje ikke så viktig.

Bilde av den nye tribunen finner du på klubbens offisielle nettside.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *