Engamorgen 9/6-15: Tap for Vålerenga 2

Vålerenga 2 tapte for KFUM i går, Hirschfeld skal på tur til karibia, nå kan du lage dine egne Vålerenga-musikkvideoer, og sesongkort til hockeysesongen er klare til kjøp.

Vålerenga 2 tapte 1-3 for KFUM i går, tross meget god innsats. Enga ledet 1-0 til pause, men måtte gi tapt for overmakta i 2. omgang. KFUM har nå åtte strake seire i 2. divisjon. Vålerengas lag besto av unggutter hele veien, bortsett fra Morten Berre som bare er litt ung. Vålerengas mål ble scoret av Simen Hestnes, som monterte ballen i krysset etter 35 minutter. Kristoffer Klaesson i VIF-målet er kun 14 år, og han sto etter sigende en god kamp. KFUM trenes forøvrig av tidligere Vålerenga-spiller Ståle Andersen.

Vålerengas lag (kopiert fra klubbsidene): Kristoffer Klaesson – Mathusan Sandrakumar (Zie David Yacouba Coulibaly fra 89), Markus Lund Nakkim, Mats Lien Vågan, Svein Marius Koss (Henrik Udahl fra 83) – Sander Berge (Aron Dønnum fra 72), Simen Hestnes, Rino Falk Larsen – Mortadha Jassim Alkanany, Tega George, Morten Gladhaug Berre

Vålerenga 2 holder fortsatt 7. plassen i 2. Divisjon avd 1, ti poeng foran Lyn.


Lars Hirschfeld er tatt ut i Canadas landslagstropp til VM-kvalifiseringskampene mot Dominica 12. og 17. juni. Det bør være rimelig grei skuring for Canada, og ta dem videre mot gruppespillet. Jepp, CONCACAF-kvaliken er rimelig spesiell. Adam Straith fra Fredrikstad er også tatt ut i troppen.


Vålerenga har som første klubb alliert seg med det norske selskapet Forzify, som tilbyr en tjeneste som lar folk lage egne highlight-videoer med musikkspor. Man kan dele spillelister og videoer sosialt, og hvis du noensinne har drømt om å lage en Enga-video med Motörhead kan du nå gjøre det. Såfremt Motörhead er i arkivet dems da.


Vålerenga Hockey har lagt ut sesongkort for salg. Du betaler 1500 spenn for ståplass, 1950 for sitteplass.Nytt i år er at de har også familiekort, hvor du kan ta med to barn under 15 år for 1900 for Felt G og H, eller 2500 for ABCD og F, altså langsida. Så hva venter du på?

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *