Engamorgen tirsdag 13/1-15: Wæhler, Miller, Sørvik og Ihnacak.

Vi har søkt høyt og lavt etter Enga-relevant materiale for deg. Dette er hva vi fant:

Kjetil Wæhler er intervjuet på VIF TV. Der finner vi ut at Wæhler har vært syk i noen dager. Men midtstopperen er i meget god fysisk form, og han sier at det er viktig å ta vare på kroppen når man blir eldre. Det siste der kan være et godt tips til en del av oss på tribunen også.


Charlie Miller, den blide partyskotten som spilte på Brann fra 2004 til 2006, gir ut biografi. Da er tiden i Norge med som en ganske viktig periode. Skotten som har spilt Champions League, Old Firm-derbyer og har vunnet fire seriemesterskap med Rangers trekker frem kampene mot Vålerenga som noe av det grommeste. Selvsagt.


VIF Hockey-TV har intervjuet Daniel Sørvik og Brian Ihnacak etter kampen  på Manglerud. Det prates litt om lagseier og kvalitet, og Ihnacak sier han føler laget har spilt bra også i kampene de tapte nylig. Ihnacak virker som en likanes kar der han prøver å forklare den overlegne seieren uten å være ufin mot Manglerud.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.