Engamorgen 12/6-15: Omarsson scoret for Island

Elias Mar Omarsson scoret for Island, Deshorn Brown og Jamaica ligger an til å få rundjuling i Chile, og hva skal stadion vår hete? Se målet til Omarsson i dagens Engamorgen.

Det er landslagspause, og ikke så fryktelig mye som skjer akkurat nå. Men vi tar med oss at Elias Mar Omarsson fortsetter scoringsformen fra Vålerenga 2 inn på Islands U21-landslag. Han scoret 1-0 over Makedonia etter 55 minutter, Island vant til slutt 3-0. Med tanke på hvordan de gjør det i EM-kvalet må Island være verdens beste fotballnasjon justert for antall innbyggere.

Se scoringen her:


Jamaica ble spesialinvitert til Copa America i år, og Deshorn Brown er på plass i Chile. Jamaica har blitt trukket i en brutal gruppe med Argentina, Uruguay og Paraguay. Han skal også spille Gold Cup i USA/Canada senere i juli, hvilket betyr at vi ikke kommer til å se så mye til han de neste 4-5 kampene. Motstandere da er Costa Rica, Canada og El Salvador.

Og på Canada finner vi Lars Hirschfeld, som nå spiller VM-kvalik mot Dominica, og som sannsynligvis skal til Gold Cup han også. Det betyr at det kan bli duell mellom Deshorn Brown og Lars Hirschfeld i Houston 11. juli.


Noen har stilt det betimelige spørsmålet om hva Vålerengas nye stadion skal hete. Det ligger vel i kortene at noen kjøper stadionnavnet, selv om jeg personlig synes St. Hallvard Stadion klinger bra. Jeg er generelt skeptisk til “Arena”, fordi det oser litt for moderne underholdning, multi-bruk og plastikk. Selv om vår stadion skal ha både multibruk og plastdekke, da.

Selv om vi kanskje ikke har så mye kontroll over det, hva synes dere navnet skal være?

4 kommentars på “Engamorgen 12/6-15: Omarsson scoret for Island

 • 12. juni 2015 i 15:56
  Permalink

  Enkelt og greit; kall den Vålerenga Park

  Svar
 • 12. juni 2015 i 17:20
  Permalink

  Ettersom Deshorn er borte en stund, tror du det vil være aktuelt å hente tilbake Riki Alba? Så at han deltok på trening i dag..

  Svar
  • 13. juni 2015 i 12:19
   Permalink

   Han er utleid ut året og kan ikke hentes tilbake før det. Det er vanlig at de utleide trener litt med oss dersom det er mulig.

   Svar
 • 15. juni 2015 i 20:37
  Permalink

  Får klubben noen kompensasjon for Browns landslagsopphold?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *