Engamorgen 24/6-15: Stadiondrømmen rykker nærmere

I dagens Engamorgen: Flere formaliteter om stadion blir ryddet av veien, økonomien går bra, mer og Bislett vs Ullevål, vi oppfordrer deg til å regge Vålerenga som grasrotmottaker, og det skjerfes over hele verden.

 

Stadiondrømmen rykker stadig nærmere. Ifølge klubbsidene var det mandag styremøte i Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Fotball AS med Trøim på telefon fra London. Der ble det formelt utarbeidet en leieavtale som skal fremlegges banken og Oslo Kommune. Overtagelse skjer etter planen 1. august 2017.

I kveld er det ekstraordinært årsmøte for medlemmer av Vålerenga Fotball, hvor man skal vedta låneavtalen med banken.

I samme rapport får vi vite at økonomien i klubben greit ganske bra. Mye takket være Rosenborg-kampen har vi positivt halvårsresultat målt mot budsjettet, altså at vi gjør det bedre enn forventet.

Vi får også vite litt mer om Bislett vs Ullevål. Klubben vil tjene mer penger på å spille på Bislett, men ikke i nærheten av de 6 millionene noen har snakket om. Det krever mer rigging og arbeid selv, og således kan klubben “øve” mer på eget arrangement før man flytter til egen stadion. Styret har fortsatt ikke fattet noen endelig beslutning, da de manglet noe informasjon. Vi venter i spenning.


En måte du kan helpe klubben på er å registrere Vålerenga Fotball som grasrotmottaker når du spiller på Norsk Tipping.

Dersom du er registrert kunde hos Norsk Tipping trenger du bare sende SMS til 2020 med: Grasrotandelen 968 218 743

Og vips, så får Vålerenga Fotball en cut av din spillemani.


Vi har lagt inn to nye skjerfebilder. Den ene er fra den demilitariserte sonen mellom Nord og Sør-Korea, den andre fra Skagen i Danmark. Vålerenga-fans velger mildt sagt forskjellige feriedestinasjoner.


Vålerenga i dag: Juniorlaget møter Lørenskog på Valle kl 18.45.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *