Spillerbørs Vålerenga-Bodø/Glimt 1-2

Sivert Heltne Nilsen mot AGF. Foto: grydis.no
Sivert Heltne Nilsen mot AGF. Foto: grydis.no

Én spiller som tapte 1-2 for Bodø/Glimt fikk 1 på spillerbørsen til Aperopet.

Vurdert av Christian Heggen

Michael Langer 5- Hadde lite å gjøre, og kan ikke lastes for målene.

Ruben Kristiansen 2 – Gjør noen valg defensivt som ikke ligner grisen. Var i landslagsdiskusjonen når han kom til oss. Sier vel mest om landslaget.

Simon Larsen 4 – Gjør så godt han kan med det han har av ferdigheter. Kan vel trygt si at han aldri får en god pasningsfot.

Jonatan Tollås Nation 5 – Styrer forsvaret så lenge han er på banen i dag. Har forhåpentligvis ikke fått en Muri-smell i hodet.

Niklas Gunnarsson 4 – Har sett han verre, og har sett han bedre. Kan fortsatt ikke slå innlegg.

Sivert Heltne Nilsen 1 – Var ikke i nærheten av hverken ball eller motspillere i 90 minutter. Når han til slutt er innvolvert bestemmer han seg for å drible på egen 16-meter. Kjempesmart! Regner med at far trenger spillere til dette amatørlaget han er trener for på vestlandet et sted.

Christian Grindheim 5 – Er ikke lett å skulle gjøre jobben for to spillere. Savner dog at han går foran som kaptein og viser mer engasjement mot de andre spillerne. Hang med hodet i store deler av andre omgang. Men er som sagt ikke så lett all den tid Nilsen ikke møtte på jobb i dag.

Ghayas Zahid 3 – Blir for usynlig i store deler av kampen, og når han har muligheten til å innvolvere seg i spillet, gjør han for mange dårlige valg. Har ett par gode innvolveringer også, men så lenge han har klippekort på laget, må vi kunne forvente mer.

Daniel Fredheim Holm 5 BB – Er den som får til noe de gangene Vålerenga faktisk flytter laget opp på banen, men blir også for usynlig i store deler av kampen.

Rasmus Lindkvist 4 – Ikke den beste dagen på jobben. Må ofte vente på medspillerne når han har innleggsmuligheter, som gir backen mulighet til å komme tettere på han, som igjen går utover innleggskvaliteten. Slår dessverre upresise innlegg for ofte også når han er upresset.

Deshorn Brown 4 – Gjemmer seg fortsatt for mye bort. Viser glimt av godt angrepsspill, men er for ofte på etterskudd. Og hvor er denne farten vi ble lovet? Tror ikke han har vunnet en løpeduell mot forsvarsspillerne i år.

Innbyttere:

Markus Nakkim 4 – Slår en forferdelig pasning i forkant av utligningen, men får også vanskelige arbeidsforhold etter at han kommer inn da resten av laget allerede hadde avsluttet kampen.

Daniel Braathen For kort tid

Morten Berre For kort tid

Èn kommentar på “Spillerbørs Vålerenga-Bodø/Glimt 1-2

  • 30. juni 2015 i 20:55
    Permalink

    Karakter 1 og slakt av Sivert? Det er sånn jeg ville regnet med å finne på VPN. Sivert gjorde en megafeil, men spilte ellers en helt grei kamp. Skjerpings “Christian”.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *