Engamorgen onsdag 1/7-15: Billettsalg i rekordfart

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Billettsalget til Real Madrid-kampen går i rekordfart, en tidligere Vålerenga-spiller ble europamester, mens Rekdal holder foredrag på Nybergsund. Dette er dagens meny.

– Per klokka 10:15 i dag hadde vi solgt 19.500 billetter! Målet i dag er å nå 22.000 solgte billetter, sier Sjappesjef Frode Veie til Aperopet.

Det var lukket salg mandag, mens det åpne salget startet for et drøyt døgn siden. Responsen har vært enestående og folk har virkelig respondert på festkvelden Vålerenga har invitert til. Nå er det ikke lengre snakk om hvis vi selger ut stadion, men når vi gjør det. Det betyr penger i kassa til en klubb som sliter økonomisk. Men nøyaktig hvor mye vi kan tjene på kampen er vi ikke helt enige med oss selv.

– Blir det fullsatt, så tjener vi kanskje et par millioner kroner på det. Tidligere har vi anslått at vi må få 21-22.000 tilskuere for å gå i null, sier Vålerengas salgssjef, Glenn Jensen, til Aftenposten.

– Da [om det blir utsolgt – journ. anm,] tjener VIF Fotball om lag seks millioner kroner. Sjappa vil sitte igjen med cirka 300.000 kroner. Jeg er ganske sikker på at alle billettene er solgt innen et par dager, sier Frode Veie til Dagsavisen.

Så en plass mellom 2-6 millioner kroner kan vi med andre ord tjene på denne kampen. Slettes ikke verst!

Billetter kan du for øvrig kjøpe her.


Joseph Baffo, høyrebacken som også kan spille stopper, hadde ingen stor karriere da han var i Vålerenga. I går ble han imidlertid europamester da Sverige slo Portugal på straffer i U21-EM-finalen. Tross suksessen er han likevel tilbake på benken for Halmstad så han ønsker seg et liv som utenlandsproff. Både Norwich og Olympiakos skal være interesserte.


Kjetil Rekdal skrev autografer og holdt foredrag under Nybergsunds fotballskole fredag, kan Østlendingen fortelle i dag.

– Det var hyggelig på Sundet. Jeg syns det er viktig å gi litt tilbake til grasrota når jeg har mulighet til det. Jeg pleier å stille opp på noen fotballskoler i løpet av året, men det begrenser seg jo litt hva jeg får til. Det er flere i Nybergsund jeg har hatt litt å gjøre med tidligere, og nå passet det fint, forteller Rekdal til Østlendingen.


 

Har du starta ferien og sliter med å fylle opp dagene? Ta en tur på Valle da vel! Vålerenga trener hver dag inn mot Odd-kampen og treningene er åpne for alle som vil se. Har du smårollinger i huset kan du be dem ta med seg autografblokka så du slipper å spørre selv. Selfier med selveste Deshorn Brown er det også mulig for!

Sjekk treningsoversikten her.

 

2 kommentars på “Engamorgen onsdag 1/7-15: Billettsalg i rekordfart

  • 1. juli 2015 i 10:54
    Permalink

    Tror dere har glemt å oppdatere DFH under Banens Beste 2015, tror dere har kåret han til det 5 ganger.

    Svar
    • 1. juli 2015 i 10:56
      Permalink

      Takk, det har vi glemt! Oppdatert nå.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *