Engamorgen 2/7-15: Keeperkrise – Ny keeper blir klar i dag

Det ble plutselig keeperkrise i Vålerenga, og Vålerenga Stadion tar nok et hugg med macheten mot den byråkratiske jungelen. Enden er slutten på den reisen er nær.

Det har blåst seg opp en full keeperkrise i Vålerenga. Michael Langer har blitt skadet og er ute i seks uker, samtidig som Lars Hirschfeld reiser for å spille Gold Cup med Canada. Turneringen starter 7. juli. Det vil si at akkurat nå er Adrian Møller, født 1998, førstekeeper i Vålerenga. Ikke et vondt ord om Møller, men han står på Vålerenga 2. Vi trenger en med erfaring, og vi spiller i Skien allerede på søndag.

Samtidig kan vi lese i Berliner Zeitung at Rune Allmenning Jarstein er i samtaler med Vålerenga. Det er forsåvidt logisk gitt det ovenfor. Men vi i Aperopet vet at det ikke er Jarstein som er på vei inn, det er en annen keeper med Tippeliga-erfaring. Han blir klar i dag.

Vi vet ikke hvor Jarstein skal, men med tanke på at Molde solgte Nyland til Ingolstadt og at agenten til Jarstein heter Jim Solbakken er det jo lett å tenke seg.


Vi har en informant på innsiden av Oslo Kommune. Eller ok, informasjonen er offentlig. Men han har kompetanse på å vise det til oss. Han kan fortelle at rammetillatelse er gitt for Vålerenga Stadion. Det betyr i praksis at tillatelse er gitt for hovedutformingen av bygget, slik at det kun gjenstår detaljprosjektering. Når igangsettingstillatelse er gitt er det i praksis tre uker før man kan begynne å bygge.

Det betyr at stadion har tatt nok et skritt ut av den byråkratiske jungelen og inn i virkeligheten.


Over 20.000 billetter er solgt til kampen mot Real Madrid. Det vil si at dette ser ut til å bli en suksess, og sannsynligvis utsolgt. Det kan bety et par nye mann inn, eller rett og slett bare litt bedre økonomisk pusterom.

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen 2/7-15: Keeperkrise – Ny keeper blir klar i dag

  • 4. juli 2015 i 10:53
    Permalink

    adrian er født 1996 det står feil på vålerengs hjemmeside

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *