Engamorgen 15/1-15: Mysteriet Braaten

I dagens Engamorgen kan vi lese at Daniel Braaten er et mysterium, at Grindheim finner mål, Dansk Vålerenga Support kan vente massiv økning i medlemstall, og det er hockeymatch.

Dagsavisen skriver om “Mysteriet Braaten“, hvor vi finner ut at ingen har funnet ut noen ting. Rekdal er klar på at Braaten holder nivået, men at Vålerenga ikke har råd til å signere spillere nå. Og ingen vet hva Braaten vil, og han sier ikke så mye heller. Så da vet vi det.

Noen av gutta hadde avslutningstrening i Vallhall i går. Skal man dømme fra denne videoen vil Christian Grindheim lett slå Kjartansson i kampen om å bli toppscorer. Daniel Braaten og Sivert Heltne Nilsen spiller også en rolle, og de setter noen fine scoringer, men det kan se ut som om videoredigerer har en greie for Grindheim. Enten det, eller så traff Grindheim mål mye mer enn de andre..

Bold.dk rapporterer at Nicolai Høgh stadig er Vålerenga-spiller, men Stig-Ove Sandnes er sitert på at Vålerenga kan la dansken “smutte”: – Sådan er det jo i fodboldbranchen. Hvis der kommer henvendelser på spillere, så forholder man sig til det. Men Nicolai har et år tilbage med os, og det er situationen lige nu. Vi i Aperopet er mest imponert over hvor god Stig-Ove er i dansk.

Apropos flatlandet i sør: dokumentaren “Iskrigerne” debuterte på Dansk TV2 på tirsdag. Vi har ikke klart å finne noen nyhetssaker om det enda, men Dansk Vålerenga Support kan forvente et kraftig oppsving i medlemstallene.

Og Iskrigerne møter Lillehammer på Jordal Amfi i kveld klokka 18.30. Enga har puttet 19 mål på Lillehammer hittil denne sesongen, og i morgen blir det antagelig mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.