Engakvelden 26/7-15: To nye spillere til Vålerenga Hockey

Fredrik Csisar er tilbake på Jordal Amfi. Foto: Grydis.no
Fredrik Csisar er tilbake på Jordal Amfi. Foto: Grydis.no

En forsinket Engamorgen grunnet flytting, ferie og andre dårlige unnskyldninger er endelig på lufta! Og vi starter med at Vålerenga Hockey har signert to nye spillere..

Etter en lang, lang vinterdvale sommerferie har Vålerenga Hockey plutselig våknet, og signert to kjenninger.

I går ble det kjent at Andreas Frisk returnerer til Vålerenga. Backen har rukket å bli 31 år. AIK-produktet Frisk kom til Vålerenga fra moderklubben i 2008, produserte da 11 poeng på 42 kamper i serien og ble norgesmester. Etter Vålerenga var han en kort periode i Comet før han dro til Örebro hvor han spilte de neste årene. Deretter fikk han en full sesong for AIK i SHL. 2013/14 var han i VIK Vesterås, mens forrige sesong ble tilbragt i franske Briancon. Frisk forteller til klubbsidene at han ønsket en retur til Oslo og Vålerenga og ba agenten ta kontakt med Enga på eget intiativ.

Fredrik Csisar returnerer til Vålerenga etter en sesong i Lørenskog. Han kjenner vi godt, og ønsker gutten velkommen tilbake. Fredrik er 24 år og har mange gode år foran seg på isen for Vålerenga Hockey.


Rekdal har drukket kaffe med Oslo By, og der kan han fortelle at han ikke er så sint som media liker å fremstille han som. Det kan vi skrive under på. Han konkluderer også med at siden vi nå kun er seks poeng bak Rosenborg, så er vi med i gullkampen åkke som. Men ingen forventer at vi skal vinne, og det passer oss egentlig bra etter min mening.


Morten Tandberg forteller til klubbsidene at dersom vi tåler å ha mer vondt enn LSK, så slår vi dem. Så enkelt er det egentlig i derbykamper. LSK er gode til å gi smerte, og etter de nå solgte sin overlegent beste spiller for en slikk og ingenting til Frankrike, så har de egentlig bare folk igjen som får orkearmeén fra Mordor til å se ut som sølvguttene. Her er det bare en ting å gjøre, sende dem tilbake til den sydende sprekken i jorda dem kom fra.


I morra er det bare en ting å gjøre. Møte opp på Ullevaal Stadion kl 19. Eller helst litt før. 17.30 for eksempel, så får du med deg Vålerenga G16 mot Mathare United.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *