Sondre Olden tilbake!

Klubben melder at Sondre Olden er tilbake i Vålerenga på utlån fra Brynäs. Brynäs ligger tredje sist i SHL og kniver om en plass i sluttspillet. Olden har hatt begrenset spilletid i Brynäs og står med to poeng på 20 kamper ifølge Eliteprospects. Det er mange her som har savnet Olden, og han kan bli en viktig brikke i Vålerenga-laget i sluttspillet. Han trenger sikkert litt tid på å bli varm i trøya etter å ha slitt med spilletid, det har han 11 seriekamper på å gjøre.

Det er vel ikke bare undertegnede som har undret seg over at klubben ser ut til å ha et overfokus på det offensive. Jeg har lenge ønsket en (eller to) gode backer, men det er selvsagt helt riktig å hente tilbake Olden når muligheten byr seg. Det er alt for mange kalde forwards i klubben, og det er lov å håpe at han får i gang noen av de. Det kan ta noe av presset vekk fra Ihnacak, som nå står med 52 poeng på 32 kamper. Det sier litt om sesongen til en del andre forwards når Daniel Sørvik er nest mestscorende i klubben med 43 – sensasjonelt av han, dog.

Vi ønsker Sondre velkommen tilbake – og bli gjerne!

Foto: Anders Grydeland/Grydis.no
Foto: Anders Grydeland/Grydis.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.