Engamorgen 17/1-15: Hockeykamp, Olden og Grasrot

Vålerenga Hockey spiller ny kamp i dag, og undertegnede kommenterer på Klanens Webradio.

Det som er bra med hockey er at du ikke trenger å vente lenge for å rette opp et nederlag. Vålerenga møter Stjernen i Stjernehallen allerede i dag kl 16, og undertegnede kommenterer kampen på Klanens Webradio sammen med Sotahjørnet.

Lokalbefolkningen har blodsmak i munnen etter de slo Stavanger Oilers 4-2 forrige hjemmekamp, og truer med å “invadere egen hall” for å lage skikkelig lurveleven. De har til og med hanket inn støtte fra Supras Fredrikstad, som vanligvis er fotballfans. Høres mere ut som en Toyota Supra-råneklubb.


Som man fikk med seg i går, Sondre Olden vender tilbake til Vålerenga for å spille ut sesongen. Han debuterer etter sigende førstkommende tirsdag, da Vålerenga tar i mot Stavanger Oilers. Sportssjefen i Brynäs forteller i Gefle Dagblad at de har hard konkurranse på forwardsiden, og at han vil få mer spilletid i Vålerenga. Olden har kontrakt ut neste sesong med Brynäs.


Reidar Sollie i Dagsavisen lurer på hvorfor Vålerenga ruler Grasrotordningen til Norsk Tipping. Stig-Ove Sandnes lurer også på det, men tror “– Dette har vi spekulert på litt selv også, men jeg tror det ble gjort en veldig god jobb i klubben da denne ordningen ble innført.” Det mener vi å huske også, at dette er noe som ble pushet av klubben. Norsk Tipping varsler samtidig at overskuddet bl 4,2 milliarder kroner for 2014. Overfør gjerne alt med en gang.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.