Engaettermiddag 29/1-15: Islandsk spiss inn?

Keflavik bekrefter at de er i samtaler med Vålerenga om en spiss, det går mot avklaring med Daniel Braaten, Kjetil Wæhler blir eldre, og hockeygutta er på sykehus.

Det går mot en avklaring om hvorvidt Daniel Braaten blir VIF-spiller eller ikke. Til Dagbladet sier Kjetil Rekdal at det blir en prat etter helga. Ellers avslører vel bare Rekdal noe vi alle visste fra før, nemlig at Vålerenga er ute i markedet etter nye spillere.


Og nok en gang kan det være en fra Island: Keflavik bekrefter til Fotbolti.net at de er i samtaler med Vålerenga om Elías Már Ómarsson. 20-åringen har scoret 12 mål på 54 kamper for Keflavik. Han debuterte for A-landslaget til Island tidligere i januar med to innhopp mot Canada i dobbeltlandskampene 16. og 19. januar.


Kjetil Wæhler snakker med Dagbladet. Som vanlig er det alder som er temaet, da han fyller 39 om ikke så lenge. Wæhler forteller at Frode Johnsen er hans forbilde, og Rekdal er imponert over den fysiske formen. Wæhler er innstilt på å fortsette så lenge han er 100%. Ingenting er vel bedre enn en superrutinert midtstopper med en kropp som er 100%.


Det kommer nye avsløringer om Jim Solbakken og Molde. TV2 meldte i går at Molde betalte 500.000kr til Solbakken for å få igjennom Diufs arbeidstillatelse i England. Det kan altså da se ut som om en norsk fotballagent har såpass mye innflytelse at han kan påvirke britiske immigrasjonsmyndigheter. Eller, han tar iallefall betalt for å gjøre det. Samtidig venter vi på FIFAs konklusjon i Solbakken-saken, som visstnok skal være klar i dag. NFF sier tørt til TV2: “– Vi vil informere dere om dette så snart vi har anledning til det.”

Man kan jo lure litt på NFFs rolle i alt dette, i all den tid vi vet at NFF hemmeligholder detaljene rundt overgangene til Solbakken. Også siden det ble avslørt at når Joshua Kings mor ringte NFF for å få hjelp med guttens karriere ble hun referert rett til Jim Solbakken (Josimar).

En ting er sikkert: Siste ord er ikke sagt i denne saken.


 

Iskrigerne er på besøk hos barneavdelingen på Rikshospitalet i dag. Kjekkere gutter finnes vel ei?

 

 

 

 

 

2 kommentars på “Engaettermiddag 29/1-15: Islandsk spiss inn?

 • 29. januar 2015 i 14:53
  Permalink

  I dag, to uker og én dag etter, skriver FIFA følgende i en e-post til TV 2:

  – Vi vil informere dere om dette så snart vi har anledning til det.

  Altså fifa som er arrogante og ikke nff, denne gang.

  Svar
  • 29. januar 2015 i 17:09
   Permalink

   Stemmer Geir, my bad. Vil uansett si NFF er litt arrogante de også :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *