Engamorgen 30/1-15: Ny spiss på vei!

Den velinformerte islandske nettsiden Fotbolti.net melder at den islandske spissen Elías Má Ómarsson (20) er på vei til Vålerenga. Klubbene skal være enige om en overgang, og ifølge Fotbolti.net reiser Elias til Oslo på onsdag for legesjekk.

Vålerenga vil ikke bekrefte dette pr nå (kl 12:00), men det kan forandre seg meget raskt. Vålerenga forteller på sine egne nettsider i dag at de har fått grønt lys fra klubblisensnemda for å hente spillere etter Kjartansson-salget. Dette er påkrevd, da klubben er i “rød sone”. Klubben forteller at de vil ha to nye angripere. En førstespiss, og en ung utfordrer. Ómarsson vil passe som sistnevnte.


Fotbolti.net forteller også at KR-spissen Gary Martin holder seg på Island akkurat nå. Interessen fra Mouscron ser ut til å ha kjølnet, og selv om han holder døra på gløtt for Norge vil han vente til overgangsvinduet i resten av Europa er stengt før han eventuelt bestemmer seg for å gå til noen norske klubber.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *