Ómarsson bekreftet klar for Vålerenga!

Ryktene har sirkulert lenge, senest i morgentimene i dag der islandske medier meldte at den talentfulle 20-åringen var klar for Oslos Stolthet.

Nå har også Vålerenga bekreftet overgangen fra Keflavik for Elias Már Ómarsson.

Angrepsspilleren har allerede debutert på Islands A-lag noe som er svært imponerende. Han er primært spiss, men kan spille på alle de offensive plassene på laget. Det var spesielt etter at han var på prøvespill hos oss i høst at Vålerengas interesse skjøt i taket.

Det er viktig å legge merke til at dette IKKE er erstatteren for Vidar Örn Kjartansson. Vålerenga har flere navn på denne blokka, og etter det Aperopet erfarer, er Vålerengas førstevalg på spissplassen ikke nevnt i spekulasjonene i media.

Ómarsson slutter seg til troppen i neste uke der også den medisinske testen skal gjennomføres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *