Engaettermiddag 2/2-15: Digg hockeyseier og Vålerenga vs Vålerenga

Vålerenga Hockey klinte til med en knallseier over kjøpelaget fra Romerike, og Fotballen møter Hockey for å svare på det ultimate spørsmålet.

Enga tok en herlig 7-3 seier over kjøpeskog på senteret i går. Flere av målene ble scoret ved at gutta trøkket inn i målgården og satte returer. Rasmus Juell gikk Alex Plante på nervene, og målene rant inn. Simon Gamache plukket med seg tre assists, Fortier var 2+1, Tobias Lindström scoret to og mange utmerket seg positivt. Det var litt kåling også, men alt i alt er dette en fremdragende seier. Alle målene kan sees på TV2.no. Det er viktig å få med seg positive opplevelser inn i sluttspillet, så her er det bare å male på. Nå er det landslagspause hvor flere av gutta skal til Danmark for å spille treningskamper. Neste match er Frisk på Jordal 12. Februar. Der har vi en ny høne å plukke.


Apropos gøy: Lørdag 21 Februar blir en stor Vålerenga-dag. Da skal det endelige spørsmålet avgjøres. Hvem er best av Vålerenga Hockey og Vålerenga Fotball? Det er vel ikke så mange fotballspillere som har påstått de kan spille hockey, men jeg vet om flere hockeyspillere som har påstått de er bedre enn fotballspillerne. Nå får de muligheten til å bevise det.

Moroa starter på Jordal Amfi kl 15.30. Fotballgutta skal ut på glattisen mot hockeygutta. Deretter farer det opp til Vallhall i busser, hvor Fotballgutta får muligheten til å revansjere seg med gress under beina.

Det lokkes med ølsalg begge steder, og man oppfordres til å handle. Overskuddet går rett i klubbkassa.

Det kan bli en artig dag, og også viktig PR-messig. Mange har i alle år etterlyst mer samarbeid og samkjøring mellom Hockey og Fotball.


 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *