Engamorgen 5/2-15: Calvo forlater klubben

Diego Calvo forlater Vålerenga, og Vålerenga Hockey leverer. Sjekk dagens Engamorgen:

Diego Calvos gamle klubb Alajuelense bekrefter på sine nettsider at Calvo returnerer til klubben. Han slutter seg til klubben på lørdag. Gutten sjøl har allerede endret twitterprofilen sin og ser ut til å være veldig glad for å returnere. Synd det skulle bli sånn. Han hadde et udiskutabelt talent, men fotball er et lagspill, og den biten så han ikke ut til å mestre veldig godt. Et klassisk eksepel på en som ikke har det i hodet, selv om han hadde det i beina. Eller som Stinger sa det i Top Gun: “Your ego is writing cheques your body can’t cash”.

Med dette fris det opp midler. Det vil skje mer i nær fremtid.


Iskrigerne har blitt kjendiser, og for kjendiser åpner det seg alltid nye muligheter. At de hadde sett for seg en gratis tur for å sjekke sædkvaliteten på Fertilitetssenteret er litt usikkert, men det har de i alle fall gjort sammen med TV2 Hjelper Deg. Dersom du er nysjerrig på resultatet må du tune inn på TV 2 i kveld kl 20.30. Se opp for blaute jokes som “blinkskudd”, “bomskudd”, “høy kølle” og “løskrutt”. En ting er sikkert: Enga leverer for TV 2.


Sjekk også intervjuet med Rekdal som ligger ute på klubbens sider. Der kan han fortelle at de har pekt ut et soleklart førstvalg på spissplass som de jobber med å få til.

DC

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *