Engalørdag 7/2-15: Simon Larsen BB mot Stabæk

Lørdag: Treningskamp mot Stabæk, Vålerenga er ute etter å signere en speider, og Ali Iqbal har funnet seg ny klubb.

Enga har akkurat spilt 0-0 mot Stabæk i treningskamp på Nadderud. Kampen var vel en grei gjennomkjøring. Vålerenga var best og burde kanskje vunnet kampen, men da må man sette sjanser. Gary Martin startet på topp med Zahid bak seg og Ómarsson på høyre kant. Fredheim Holm på venstre. Gary Martin var nære på ved et par anledninger i første omgang. Zahid ble byttet ut med Nije i andre omgang, Fredheim Holm flyttet inn bak Martin i andre omgang. Mye av piffen i det offensive spillet forsvant. Nije var veldig aktiv, men fikk ikke til så mye.

Sentralt på midten så presterte ikke Grindheim slik vi er vant til. Stengel var til tider svært anonym. I andre kom Heltne Nilsen og Totland inn uten at det hjalp noe særlig.

Simon Larsen herjet defensivt, vant alle hodedueller og viste seg god med ballen i beina.

Hirschfeldt sto i første omgang, Langer i andre, uten at noen av dem ble satt særlig på prøve.

Treningskamp februar betyr mange tunge bein. Grei gjennomkjøring. La Manga neste!

Aperopets BB: Simon Larsen.


 

 

 

I Dagbladet kan vi lese at Vålerenga er ute etter å knytte til seg en talentspeider. Øverst på lista er John Vik, som fulgte Solskjær ut døra i Cardiff. John Vik har tidligere jobbet med Solskjær også i Molde, og har vært med på å scoute Joshua Gatt, Martin Linnes og Emmanuel Ekpo.

Vålerenga-fans har vel egentlig alltid undret seg over hvorfor klubben ikke har en fast ansatt speider. Det er ytterst få som gjør dette i Norge. Dette er selvsagt et kostnadsspørsmål, men det bør være helt åpenbart at hvis man unngår en dyr flopp og finner en som slår til i stedet, så har man spart den utgiften for kanskje 30 år fremover.

Martin Andresen fortalte oss i sin tid at budsjettet til Tippen – maskoten – var flere ganger høyere enn de pengene han hadde bedt om for å få på plass en talentspeider, men den gang ei. Nå ser det ut til å gå i orden.

Tommel opp til klubben!


Ali Iqbal ble sluppet av Vålerenga etter forrige sesong. Nå er han hentet til Nest-Sotra av Michael Schjønberg. Spill i OBOS-ligaen er en bedre utviklingsarena enn det Vålerenga kunne tilby, da det ville betydd spill for Vålerenga 2 i 2. divisjon. Det er ikke alle i Tippeligaen som har et farmerlag i OBOS-ligaen slik Rosenborg har det i samrøret med Ranheim.

Vi ønsker Ali lykke til i Nest-Sotra, og hvem vet? Kanskje vi sees igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *