Engamorgen onsdag 11/2-15: Siste nytt om superspissen

I dagens engamorgen synser vi litt mer om hvem Vålerengas superspiss, vi ser på La Manga og prater litt hockey.

Vi ser at debatten raser om hvem denne superspissen Vålerenga jakter kan være. Noen gode forslag, noen ikke fullt så gode. Ett av de som ikke er fullt så gode er de som tror det kan være Joshua King som returnerer til Vålerenga. Det er det ikke.


 

Vålerenga har ankommet La Manga. Troppen finner du her, mens Rekdals rapport fra “Syden” finner du på klubbens sider. Det ryktes også at Klanens Webradio skal sende fra Vålerengas kamper mot Viking (søndag kl 18:30) og AGF Århus (neste onsdag kl. 18:00). Da slipper du i så fall å bruke 89 kroner for å se hver av kampene på La Manga TV.


 

Litt hockey har vi plass til også. TV 2 får bekreftet at både seriemesteren og NM-vinneren får plass i Champions Hockey League til høsten. Dersom samme klubb både vinner serien og blir norgesmester, vil laget som blir nummer to i serien få den siste plassen. Storhamar innehar andreplassen per akkurat nå og vil således få plass om Stavanger tar storeslem denne sesongen. Får håpe Storhamar ikke møter London Knights da…


 

Vi holder oss i hockeyens rike og kan fortelle at Vålerenga har satt klørne sine i en Playstation Anniversary Edition som bare er laget i 12.300 eksemplarer på verdensbasis. Denne skal selges på auksjon og inntektene herfra vil gå uavkortet til Rikshospitalets barneavdeling. Les mer om auksjonen her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *