Engamorgen 1/3-15: Iskrigerne vant i Stavanger!

Vålerenga Fotball setter seg på flyet til Marbella mandag ettermiddag hvor de skal møte Hamilton 6/3 og Hafnarfjörður 11/3. Før de kampene koser vi oss over “Iskrigerne” som slo Stavanger i Stavanger i går.
Vålerenga vant 4-3 i Stavanger i en meget tight og god kamp lørdag kveld. Gutta lot seg ikke affisere av Oilers’ 2-0 ledelse etter første periode, og kom tilbake til 2-2 i annen. I tredje periode skjer det mye action.

Det nest morsomste var at Tallak Lyngset (20) sto opp mot hockey-norges største bølle og voldsmann Tommy Kristiansen. Det hele startet med en konfrontasjon gutta fikk to minutter for. Normalt sett skal det holde for å kjøle ned kalde hoder, men når du er særping med alvorlig personlighetsforstyrrelse er det ikke så lett. Tommy var enda heitere i toppen etter to minutter i buret, og fløy rett på Tallak som holdt seg stående inntil han ble dratt ned i isen av Tommy. Det er verdt å merke seg at Tommy fortsetter å slå mot hodet til Tallak etter han ligger nede på isen. Normal hockeyskikk tilsier at Tommy skal få en match eller to ekstra karantene for dette, men siden dette er Norsk Hockey™, hvor disiplinære saker avgjøres med en 20-sidet rollespill-terning, er det umulig å si hva som kan skje.

Så hva er morsomt med dette bortsett fra at Tallak viser hjerte? Oilers scoret sekunder etter Tommy fløy på Tallak, men målet ble ikke godkjent fordi dommerne (etter sigende) hadde blåst, til Oilers store frustrasjon. Det lønner seg å fyre opp denne gjøken.

Minutter senere setter Rasmus Juell sitt andre for kvelden, og blir matchvinner. Det var enda morsommere.

Stavanger Aftenblad: Nå har Vålerenga troen på sluttspillrevansje

Stavanger Aftenblad: “Vi ble for høye på pæra”

Rogalands Avis har en litt mer tabloid approach med fokus på Kristiansen fremfor kampen.