Engamorgen tirsdag 3/3-15: Siste serierunde i kveld!

I kveld møter Vålerenga Kongsvinger Knights på Jordal Amfi. Klubben som er under en slags redningsaksjon av Bjørge Stensbøl så lenge ut til å gå dukken midt i sesongen, men nå holder de det i alle fall gående litt til. Det er ikke såå mye spenning igjen på tabellen. Vi vet at Manglerud/Star og Kongsvinger møter Tønsberg og Comet til kvalseriespill. Der er vel Manglerud rimelig klare favoritter. Seriegullet er cashet inn av Oilers, Storhamar tar andreplassen.

Det som er litt morsomt er det som skjer på midten. Etter tapet for Stjernen er fjerdeplass utenfor rekkevidde, fordi Sparta har oss på innbyrdes. Dermed står det mellom Frisk og Sparta. Den som kommer på tredjeplass får lov å velge lag, og da står det mellom Vålerenga eller et Lørenskog med syv strake tap, for mange utlendinger så noen alltid må på tribunen, og en trener fullstendig uten erfaring. Noen spekulerer i at Sparta tar en leggmatch, jeg mener bestemt de har gjort det før den gangen de kunne “velge” mellom Manglerud/Star og et sterkere lag, da la de seg i Sparta Amfi i siste runde mot nettopp M/S, for å så å gruse dem i kvarten. Det skjer neppe gangen, da de må slippe Lørenskog foran seg. Lørenskog møter Oilers og kan finne på å tape igjen selv om Oilers sender junioravdelinga si.

Hvordan kvartfinalene spilles ser du på TV 2 Sportskanalen kl 21.40.


 

Brian Ihnacak jakter toppscorertittelen i Get-ligaen. Den Canadisk-italiensk-tsjekkisk-slovakiske forwarden har gjort sakene sine meget bra, og står med 75 poeng før siste serierunde, to foran Eric Castonguay. Han scoret i landskamp for Italia nylig, og kommer definitivt til å spille B-VM i Polen for Italia. Her er det bare å fornye kontrakta, Jan Tore.


 

Vålerenga Fotball har reist til Marbella. Der er det i dag spådd 20 varmegrader. Svin. Regner med noen rapporter derifra etterhvert.


Det brygger opp til drama i Brann. Supportere og tidligere spillere støtter hverandres grupper og ser ut til å kunne stemme inn en person hver i styret til Brann. Flere av personene i styret truer med å gå av dersom dette skjer.

Skjønner det veldig godt. Kan jo ikke la supportere drive og bry seg med styre og stell i en så profesjonell og veldrevet klubb..


 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *