Treningsrapport man 5/1-15: Velkommen Kjetil Wæhler… og Daniel Braaten?

Sesongens første trening for A-laget til Vålerenga Fotball gikk av stabelen i Vallhall mandag formiddag. Kjetil Wæhler var tilbake i gamleklubben, Daniel Bråten var på gjestevisitt og Rasmus Lindkvist og Jonatan Tollås Nation var skadet. Klikk på linken under for å lese hele treningsrapporten.

Tollås Nations operasjon hos Aalesund var mislykket, og han er ikke tilbake i full trening før midten av februar. Mer om dette i egen sak. Klubbløse Braaten trente med Vålerenga som han pleier, men det er ingen umiddelbare planer om å signere oslogutten. Til det er økonomien i Vålerenga for svak og klubben må kvitte seg med spillere før de kan hente inn nye. Aperopet tror imidlertid det er en viss sjanse for at vi ser han i klubben kommende sesong.

Lindkvist ble operert i høst og har ikke fått klarsignal fra legen om å trene for fullt. Det har vært problemer med luftveiene som gjør at han ofte er syk. Problemet løste seg umiddelbart etter operasjonen, men er på vei tilbake nå så flere utredninger er nødvendig.

22 mann talte troppen som fikk en lang oppvarming. Deretter ble det noen pasningsøvelser før de spilte tre lag mot hverandre. To lag mot hverandre, mens det tredje spilte på lag med dem som hadde ballen til enhver tid. Kjetil Rekdal, Johannes Moesgaard og nyansatte Morten Tandberg ledet treningen, mens Gjermund Østby hadde ansvar for Langer og Hirschfeld som var de to eneste keeperne på treninga. Fysio Eirik Bjærke tok seg av Tollås Nation og Lindkvist.

Gledelig kan vi melde at ingen spillere fikk krampe under oppvarminga i år!

Størst humor var det da materialforvalter Pål ga Rekdal to sett med overtrekksvester; en gul og en selvlysende grønn. Det funker dårlig da én av spillerne i troppen er fargeblind og ikke ser forskjell på de to fargene. Et sett i oransje ble gravd fram, men det hjalp visst heller ikke. Spilleren endte opp med å spille på det blå laget uten vester…

TV 2, VG og NTB var på treninga så forvent noen saker herfra i løpet av dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *