Engamorgen søndag 15/3-15: For sånn pisser Enga…

Etter Aperopets tordentale for noen dager siden har Iskrigerne nå virkelig fått fart på sakene. Vi tar selvsagt full cred. Stig-Ove er (kanskje) i Denver, også går det bøfler på hockeykamp, med ventet resultat.

Tobias Lindström. Foto: Kenneth Myhre.
Tobias Lindström. Foto: Kenneth Myhre.

Enga knuste Frisk 8-1 i Askerhallen lørdag. Etter å ha slitt lenge mot Frisks antihockey begynner askerlaget tydeligvis å bli slitne. De klager i alle fall på at de går på få folk. At vi mangler flere spillere som ville vært stjerner i førsterekka dems er visst ikke så nøye. Enga har nå 15-4 i målforskjell over Frisk på de to siste kampene. Denne kampserien blir avgjort mandag på Jordal Amfi kl 19. Forutsetter at Vålerenga Hockey da opplyser om riktig tidspunkt, ikke en time for tidlig som de gjorde om lørdagens kamp. De sørget i alle fall for at en del folk kom tidsnok..

Når du vinner 8-1 er det mange som har en god dag, men ekstra oppmerksomhet bør nok gå til Tobias Lindström som har vært målfarlig hele kampserien, og setter 2-1 og 3-1 i dag.

Frisk-trener Sune Bergman innrømte etter kampen at Vålerenga er mye bedre enn dem.

Vi sender også en kaktus til dommerne for en hendelse som inntraff ca 2 minutter før slutt av første periode. En Frisk-spiller går inn for å takle Morten Ask, som faktisk trekker seg – mye. Frisk-spilleren gir seg ikke og er også oppe med armen, men det eneste han treffer er armen til Ask. Gutten går rett ned for telling, og hele Askerhallen går bananas. Dommerne dømmer først to minutter, men etter press fra publikum og Frisk-benken, hvor dommer må bort for å se at Frisk-spilleren har fått et kutt, så blir Ask sendt i dusjen. Ask blir dømt utelukkende på grunn av rykte og press mot dommerne. Det er ganske utrolig å se hvordan Frisk gang på gang ikler seg en slags offerrolle mot Vålerenga mens de selv ofte er de mest grisete motstanderne vi møter i Get-ligaen.

På mandag blir det slutt på elendigheta, da blir det hagemøbelsalg i Askerhallen. Sjekk videovindu nederst i saken.


Amerikanske medier har fått snusen i oppslaget til VG om Deshorn Brown, som kom etter at Cmore, deretter Aperopet og Sotahjørnet publiserte ryktet. Denver Post‘s Daniel Boniface siterer VG, men kan også fortelle at Stig-Ove Sandnes ble sett på treningsfeltet til Colorado Rapids onsdag. Deshorn Brown kom sent og deltok ikke på treningen.


Avisene melder at det har vært casuals på ferde igjen. Gutta varmer tydeligvis opp til sesongen med å sloss oppe ved Haugenstua et sted. Det skal også være svensker involvert. Totalt 18 personer ble innbragt av politiet, men til tross for mye slossing er det selvsagt ingen som ble skadet nok til å ta turen til legevakta. Politiet fikk nyss om hva som kom til å skje i god tid i forkant så de kunne avbryte dansinga omtrent umiddelbart. Hyggelig å invitere politiet da.


Det gikk også hardt for seg i Sparta Amfi i og under sluttspillkampen mellom Sparta og Lørenskog. Det ble noe tilskuerbråk på Lørenskog sist, og nå smalt det igjen uten for Sparta Amfi. Ifølge lokalblekka SA skal en vakt ha blitt sparket i skrittet, blitt spyttet på og blitt utsatt for rasisme av en kvinnelig Lørenskog-supporter. I tillegg verserer det video på facebook (med sarpekommentatorer) som viser Lørenskog-fans i basketak med både vakter og tydeligvis også hverandre.

Sånn går det når dere inviterer bøfler på hockeykamp, Lørenskog.


Det går også hardt for seg i svensk hockey, da på isen. I kampserien mellom Frölunda og Luleå, hvor Mats Rosseli Olsen og Mathis Olimb spiller for Frölunda har det blitt begått sabotasje. Ifølge Aftonbladet har en Luleå-spiller spredd gruss på matta der Frölunda-spillerne må gå for å komme seg til isen, for å ødelegge skøytene. Flere spillere måtte også få skøytene slipt i periodepausen. Når matchen begynte var det også rimelig amptert, og Frölunda skal ha sendt en benket spiller fra båsen for å sloss med en Luleå-spiller. Mathis Olimb slashet en fyr i skrittet.


 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *