Engamorgen tirsdag 6/1-15

Gårsdagens trening er historie. VIFTV har intervjuet Kjetil Rekdal som sier han gleder seg over å være i gang igjen. I fjor holdt vi ut juli, men i år er målsetningen å holde ut hele sesongen. Han sier også at vi kan forvente endringer i spillerstallen inn mot seriestart. Sjekk intervjuet, det er vel verdt de fire minuttene intervjuet varer. Du kan også se bilder fra treninga her.


 

TV 2 var på Valle hvor de tok en prat med blant andre Jonatan Tollås Nation. Se video her. Han forteller at han har mottatt sterke reaksjoner på at han forlot Aalesund til fordel for Vålerenga, mens Rekdal sier at operasjonen han tok der oppe var mislykket – som vi skrev her i går. Målsetningen til Rekdal er å gå for medalje i årets sesong.


 

VG fokuserte på at Daniel Braaten var på treninga, og tok en prat med den taletrengte oslogutten.

– Hva kan du si om å ha deltatt på årets første VIF-økt, Daniel?

– Nei, det er vel ikke så mye å si om det.

– Hvor lenge har du planlagt å trene med Vålerenga?

– Nei, det får vi se på.

– Hvordan var det å være med her i dag?

– Den var gøy, det.

Daniel Braaten der, altså.


 

Nettavisen har en sak på Vålerenga Ishockeys Jonas Oppøyen som ble slått ned nyttårsaften i det man mistenker som blind vold. – Jeg ble angrepet og mishandlet av flere gjerningspersoner. Jeg ble utsatt for blind vold, forteller Oppøyen til Nettavisen.


 

VG har også en sak om at TV 2 skal være i kontakt med Cmore om et oppkjøp. Dersom dette går gjennom kan vi få hele Tippeligaen på TV 2.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *