Engamorgen 8/4-15: Aabrekk ferdig i Aalesund!

I dagens Engamorgen gjør vi i beste sportsjournalistisk stil forhastede konklusjoner, også må du få ut fingern hvis du skal ha billett til Sarpsborg.

Da er første serierunde i Tippeligaen og OBOS-ligaen 2015 unnagjort. Vi kan myse på tabeller og dra noen slutninger i sportstabloid stil.

Enga ligger altså på medaljeplass. Meget god jobb av “nye Vålerenga”, Rekdal sitter trygt og Enga viser gode takter. Dette lover godt for 2016-sesongen.

Molde har en skuffende sesong, og ligger helt nede på 11. plass tross pengebruk som får Fjorden Cowboys til å se beskjedne ut. Hvor lenge får Skullerud holde på?

Lillestrøm er oppe på 0 poeng etter å ha rana til seg utligning på overtid mot Start og deres 16 år gamle kaptein. Brillefin innsats fra våre gule naboer, snart kan poengfansten bikke i positiv verdi.

Mjøndalen slo slappe Viking 1-0, og er dermed det soleklart beste laget i Buskerud. Lagene møtes på Marienlyst neste serierunde, da har Godset muligheten til å komme á poeng med The Big Brown Machine fra Nedre Eiker.

I OBOS-ligaen viser Åsane hvem som er best i Hordaland. De knuste Levanger hele 5-0 (sier litt om Levanger) og topper hele greia. Der blir det Hordaland-derby allerede neste runde, da Åsane spiller bortekamp mot Nest-Sotra. Veldig spennende for Hordalandsfotballen, som altså ser ut til å få et lag i Tippeligaen 2016, nemlig Åsane.

Brann tar i mot Strømmen på hjemmebane og jakter fortsatt på sin første seier. Det blir nok stas med besøk fra østlandet, men Brann har altså fortsatt ikke vunnet i OBOS-ligaen 2015. Vi erklærer derfor at Brann er i KRISE og anbefaler at klubben innkaller til ekstra-ekstraordinær generalforsamling straks.

Etter det Aperopet kjenner til henger jobben til Harald Aabrekk i en tynn tråd. Aalesund ligger helt sist i Tippeligaen selv om vi er langt inne i April, nå må nok ledelsen snart ta grep før sponsorene begynner å trekke seg og kynismen virkelig setter inn i Ålesund.

Vi lanserer samtidig familien Riise som nytt, spennende trenerteam i Aalesund. John Arne som spillende trener, Berit som motivator og overgangsansvarlig, og Lena som ansvarlig for profilering, mote og glutenfritt kosthold.


 

Har du tenkt å se Enga i Sarpsborg? Da bør du sikre deg billett snart. Billettene selges i Sjappa fra og med i går, og 150 spenn. Siden Sarpsborg har en bedriten stadion har vi kun fått 540 billetter. Så løp og kjøp.


Ikke fått nok av Godset-kampen? http://www.vif-fotball.no/ har intervjuer, video og Rønsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *