Engamorgen 11/4-15: U i Sarp – og cupmotstanderen er klar!

Det som er litt nedtur med å spille på fredag, er at morroa er over før alle andre begynner. Kanskje greit hvis du vinner, da legger du press på de andre lagene. Taper du er det bare en kjip reminder resten av helga. Spiller du uavgjort, så er det halvkjipt. Nå må vi sitte og se på at de andre laga har det gøy. Skjønt, ikke alle kommer til å få det gøy. Tenk om Godset taper derbykampen? hehe.

Underlig det der, de har ikke møtt hverandre siden tidenes morgen, enda er liksom hatet så sinnsykt sterkt. Mjøndalen virker forøvrig som et skikkelig døllt sted. Når du er fra Drammen, og fortsatt kan se ned på en skrotbygd ti minutter unna med lokaltoget og omtale det som et sted du ikke nedverdiger deg til å dra, da er det dårlig. Når sant skal sies er vel egentlig Mjøndalen mest et klasseeksempel på at det er for mange lag i Tippeligaen. Men nok om dem, vi har surfa rundt etter Enga-relevante nyheter.

 

I Dagbladet svarer Rekdal på Bojans kritikk i Nettavisen i går. Rekdal svarer at han kunne lagt fakta på bordet som ville snudd opp-ned på saken. Det er vel egentlig også vårt inntrykk. Synes det er underlig at Enga-fans fortsatt hyller Bojan med tanke på oppførselen hans. Han var morsom å se på, og til tider veldig god. Andre tider helt usynlig og svak defensivt.

Det er mye fokus på Kjetil Wæhler. Til VG sier han at han aldri har vært bedre trent. Han garanterer at det ikke blir like mange baklengs som forrige sesong. Og som alle spillere som spiller 1-2 gode kamper, så blir de forsøkt snakka inn på landslaget. Det ser jo vitterlig ut som om media tar ut landslaget til Høgmo, så det er kanskje ikke rart at journalistene prøver seg. Denne gang er det nettavisen som prater landslag med Wæhler.

Dagbladet har fokus på Zahid med den fancy overskriften “Elektriske Zahid fikk strømmen tilbake i Sarpsborg“. Det var visstnok Morten Pedersen som sa det først, og det er en sånn overskrift som journalisten antagelig får en flaske whisky for på mandagsmøtet. Dvs, strømmen var allerede tilbake når han scora, men pyttsann. Vi kan ikke la slike tekniske detaljer overskygge den slags genialitet.

Nils Henrik Smith i NRK har en interessant sak om at Rekdal gjenoppliver tieren i norsk fotball med Zahid. TV2 og Dagsavisen har også fokus på Zahid.

Rekdal var ikke helt fornøyd, og til NRK poengterer han at det er en del slurv, selv om vi jevnt over spilte bra. Til Nettavisen sier Rekdal at tankene begynte å vandre til den nitriste kampen i fjor når Nordvik scora.

Reidar Sollie i Dagsavisen gjør seg noen tanker rundt det at spissplassen fortsatt er litt i det blå, etter Brown ikke har imponert på de to første kampene.

Og Asker Fotball hadde André Muri på besøk. Han er den Asker-spilleren med flest kamper i Tippeligaen, og kom på et sponsormøte fredag for å fortelle om karrieren.


 

Ooog: de høye herrer i NFF har trekt satt opp første runde av cupen. Vi trakk Lokomotiv Oslo, som hører hjemme i 3. divisjon avd 2. De spiller hjemmekampene sine på Frogner Stadion. Mer info om det i dagene som kommer.

 

Også artig med den gamle fotballklubben Mercantile, som tydeligvis har ansatt han som snakker i filmavisen som sjef for sosiale medier:

 

Gutta sjøl er også ganske fornøyde:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *