Engamorgen søndag 29. juli: Grattis med de første 105 årene

Vår kjære Idrettsforening har nådd 105 år. Det gikk fort vil jeg si. Jeg føler det som det var ifjor vi begynte å planlegge 100-årsjubileet. Det føles også som det var ifjor vi feiret det.

Nå står vi her. Nok et år eldre, nok et år uten noe sportslig å feire. Det er merkelig det der. En idrettsklubb er vel det eneste som kan bli eldre, bitrere og mer grinete over årenes løp, og samtidig beholde det naive, ungdommelige pågangsmotet.

Men det er det som er digg med å være Vålerenga. Vi kan se tilbake på de gode minnene fra klubbens første 105 år, og drømme om de gode dagene som ligger foran oss. Spørsmålet vi kan stille oss er hvem av idrettsgrenene som gir oss den neste pokalen. Blir det Deilas Vålerenga Fotball, Roy Johansens Iskrigere, Monica Knudsens Damer, Trolls, Innbandy, eller blir det kanskje handsidrettene i Vålerenga Basket og Håndball.

Vi har heldigvis mange som kan bidra til premieskapet. Er vi riktig heldige ser vi kanskje noe nytt der kommende uke, når de 32 deltakende Vålerenga-lagene har spilt ferdig sine Norway Cup-turneringer.

Les her hva vi skrev om Norway Cup i Dagsavisen

Norway Cup har startet og i dag kan du få med deg flere godbiter. Bl.a. Elite-turneringene der Gutter 16 møter spanske CD Leganes, kl. 16, og Vålerenga Jenter 17 som møter Valencia, kl. 17:30. Begge på bane 26 EK11.

Veit du ikke hvor det er, følg flagget

 


Vålerenga benkes

Er du av det mer tradisjonelle slaget så har Foreninga og Obos et arrangement på Sotahjørnet idag, kl. 15.

Les mer her.

 


Vålerenga – Ranheim 0-0

En uke igjen til serien starter opp igjen og gutta finpusset formen i noe som best kan beskrives som en treningskamp., igår på Valle.

La oss si det sånn. Gutta bør ha mer inne enn det de viste igår.

Klubben har en grei gjennomgang av kampen her

 


Vålerenga Hockey starter istreninga

I morgen åpner Ungdomshallen dørene for sesongens første istrening. Et perfekt sted å unnslippe varmen og samtidig kose seg med synet av lettkledde gutter.

Treninga startet kl. 10:30.

 


Grattis med dagen alle sammen

Og ja, dette er flaggdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *