Vålerenga – Rosenborg 2-3: Corner er mål (i mot)

I en kamp hvor vi vi er klart best, så slipper vi inn 2 mål på corner og scorer et selvmål. Vi er klart best frem til de siste 15-30 minuttene. Og hadde fortjent minst 1 poeng. Dessverre er Rosenborg kyniske i taklinger av våre nøkkelspillere og alltid farlige fremover. Vi må klare å avgjøre kamper der vi er best, men dette var en bra kamp av Vålerenga.


Adam Larsen Kwarasey – 7 Gjør nok en god kamp. Er uheldig med utboksingen i forbindelse med 1-1 målet. Klareringa havner farlig ut på 20 meter og skuddet er det lite å gjøre noe med. Ellers trygg bakerst.

 

Amin Nouri – 7 God fremovover. Kombinerer bra med Ejuke og har gode innlegg. Scorer på returen etter Ejukes skudd.

 

Felipe Carvalho – 7 Solid bakover. Flere gode pasninger fremover og har også drive fremover som kunne blitt farlige.

 

Enar Jääger – 5 Gjør en helt grei jobb frem til 1-2 målet og scorer selvmål. Går ut med noe som så ut som en kneskade.

 

Sam Adekugbe – 5 Svak kamp. Flere dårlige innvolveringer. Har kontroll på ballen, men ender opp med å gi bort en corner, som Rosenborg scorer på.

 

Mohammed Abu – 8 Igjen veldig god. Slår om seg med gode pasninger. Går inn i viktige taklinger og stopper flere baller som kunne blitt farlige. Abu blir tatt flere ganger av Rosenborg uten at dommer Moen så noe som var verdt gult kort. Virket veldig som at planen var å ta ut Abu av kampen.

 

Erik Israelsson – 7 Ganske sikker på at han legger ned flest kilometer av alle spillerene i denne kampen. Tar vekk åpne rom og gjør at det blir vanskeligere å slå gode pasninger på kontringer i mot.

 

Magnus Lekven – 6 Starter på midtbanen og går ned som midtstopper når Jääger må ut med skade.

 

Chidera Ejuke – 8 BB Konstant farlig fremover. Flink til å også innvolvere de rundt seg. Assist på målet til Johnson. Tar defensive løp og hindrer overganger i mot. Skyter et bra skudd som Andrè Hansen må gi retur på, som Nouri scorer på.

 

Bård Finne – 7 Blir feilaktig avblåst for offside, da det er en forsvarer en meter innenfor når ballen slåes. Har et frispark, som blir for svakt til å bli farlig mot en så god keeper som Andrè Hansen. Har et skudd i stolpen og er ofte farlig fremover.

 

Sam Johnson – 7 Fortsatt litt rusten. Blir spilt igjennom av Ejuke, en ball som egentlig havner litt langt ut på siden. Løper den opp, utfordrer forsvareren og skyter i lengste stolpe og inn i mål. på 2-2 målet ser han at Nouri har bedre posisjon og lar han skyte (og score).

 

Innbyttere

 

Felix Horn Myhre – 7 Inn i 54 minutt for Jääger. Tar plass på midtbanen og gjør en god jobb. Flere gode pasninger og tar gode løp.

 

Samúel Kári Friðjónsson – 7 Inn 74 når Abu må ut. Farlig på frisparket som Dønnum skaffer.

 

Aron Dønnum – Inn 83 min. For kort, men et bra innhopp. Skaffer frispark i farlig situasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *