Tifooppheng og en Hedersmann takker av

Du fikser sesongkort – Ronny Deila fikser Tifo oppheng. Løp og kjøp!

Daniel Fredheim Holm takker av.

 

Tuifooppheng
Ronny Deila vil ha fete tifoer og han vil ha fulle tribuner hver kamp. Løsningen er enkel. Hør på hva Ronny har å si i videoen under.

Hvis vi kjøper 1500 sesongkort på supportertribunen, så tar Ronny Deila 144.000 kr av egen lomme til opphenget. I år ble det solgt ca 1300 sesongkort, så det kreves ikke så stor økning heller.

Fulle tribuner og fet Tifo – enkelt valg!

Løp og kjøp!


 

Umbro leker julenisse

I forbindelse med siste kamp mot Ranheim i morgen 18.00 gir Umbro bort 10 stk Umbrosekker fylt med godsaker, deriblandt en drakt signert av alle spillerene. Les mer her.

 


 

Hele verden i sin hånd – en siste gang!
Daniel Fredheim Holm, lagets kaptein har avslørt at han har takket nei til en ny kontrakt med Vålerenga og trapper ned. Daniel har rundet 300 kamper for Vålerenga og skal etter kampen hylles slik en hedersmann fortjener.

Daniel kom til Vålerenga første gang før 2004 sesongen og har gull, cupgull, sølv og bronse for Vålerenga.

 


 

“Året åttognitti nedi Istanbul” og “Cupfinaleheltene fra 2008”.
Det er nå over 20 år siden “Mirakelet i Istanbul” og ti år siden Cupfinale seieren over Stabæk i 2008. I pausen imorgen kommer flere av spillerene som var med på disse kampene. Dropp pølsa i pausen og vær med på hyllesten til spillerene som var med i disse kampene.

 


 

Engaland
Denne uka var årets siste Engaland. Prosjektet er uten tvil det beste Vålerenga har fått til i år, faktisk på veldig mange år. Å skape nærhet og tilhørighet til Vålerenga for barna i klubber rundt omkring i Oslo og Omegn kan vi ikke skryte nok av. Kanskje er det en fremtidig stjerne for oss, som var med på disse samlingene. Men enda viktigere: kanskje det er noen hundre fremtidige supportere også?

Engaland har kommet for å bli melder klubben på egne sider. For oss som husker “Storskjermen har kommet for å bli” er dette litt skummelt. Men klubben ser heldigvis nytten av dette selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *