Vålerenga – Ranheim 2-1

En helt grei kamp. Dette er hvor bunnnivået til Vålerenga burde være, men som er mye bedre enn hva vi har fått til på dårlige dager denne sesongen. En kamp i minusgrader mellom to lag som kun spiller om plassering innbyr ikke til fin spill. Men Vålerenga vinner, tar tre poeng og vi får takket av Daniel Fredheim Holm. Så da får vi være fornøyd.

Spillerbørs:

Adam Larsen Kwarasey – 5 – Blir ikke satt på de store prøvene. Målet til Ranheim er limt oppe i krysset og lite å gjøre noe med.

Amin Nouri – 5 – Prøver på mye fremover, uten at det alltid lykkes. Bakover var han solid.

Jonatan Tollås Nation – 5 – Stødig spill. Blir ikke utfordret veldig mye, men tar det som kommer.

Ivan Näsberg – 6 – Blir heller ikke utfordret veldig mye. Trekker opp for å forsøke å være med fremover og at han viser pondus på vårt frispark.

Sam Adekugbe – 4 – Grei bakover, sliter med å finne kjemien med medspillere fremover.

Felix Horn Myhre – 5 – Sliter litt i rollen som kant. God innsats, savner at han er litt frekkere i enkelte situasjoner. Ut etter 88 minutter.

Mohammed Abu – 5 – Har ballen mye, vil ha ballen mye. Flink til å finne medspillere og god til å plassere seg. En kamp på det jevne.

Magnus Lekven – 5 – Kommer mye mer til sin rett når Abu tar den defensive rollen. Er bra med og sentrer til Finne på første målet.

Abdisalam Ibrahim – 6 – Første omgang må være noe av det beste Ibrahim har prestert i Vålerenga. Jobber og sliter. Spiller også ballen videre til Finne på 2-0 målet. Ut etter 71 minutter.

Chidera Ejuke – 5 – Det er kult å se på Chiddi når han får til driblinger, men det blir liksom med det. Må fortsatt jobbe med å slippe ballen på rette tidspunkt og bli mer effektiv.

Bård Finne – 6 – BB “All you need is Bård”. Var farlig frempå flere ganger, før det til slutt løsnet i andre omgang. Litt ekkelt skudd for keeper å se går inn i lengste etter fremspill fra Lekven. Mål nummer to er ferdigscora fra Ibrahim.

Innbyttere:

Magnus Grødem – Inn etter 71 minutter. For kort tid. Men viser innsatsvilje når han får noen minutter.

Daniel Fredheim Holm – Inn etter 88 minutter for å få fortjent hyllest. For kort tid for vurdering.

3 kommentars på “Vålerenga – Ranheim 2-1

 • 24. november 2018 i 22:36
  Permalink

  Det som bekymrer meget i dag er hvor lett Vålerenga stiller. De seks offensive spillerne er lave på vekt og fysikk. Dette holder jo ikke i den krigen som eliteserien er. Deila snakker noe om fysikk, men det ser jo ikke ut til at han greier å ta det helt på alvor. Og fysikk inn må ikke bety mindre hurtighet. Det som trengs mest av alt er jo tempo og hurtighet.
  Det er alltid bra når Finne ikke spiller kant. Han er spiss og målscorer og ingenting annet. Men Felix på kant? Han mangler jo den typen hurtighet som trengs der.
  Det virker som om kantrollen er veldig dårlig definert i VIF. Egenskaper som trengs på kanten er: høy toppfart for å utnytte rom, dribleferdigheter, nærkampkraft i de mange en mot en situasjonene der ute. Mange av de som dukker opp på kanten i VIF har ingenting av dette.
  Nei, det er mye som må rettes opp og justeres hvis man skal kunne ta på noe som helst alvor ambisjonen om medalje neste år.
  Jeg støtter gjerne Deila for han har mange bra kvaliteter. Men det er grenser for hvor lenge han kan holde på med de samme feilene

  Svar
  • 24. november 2018 i 23:03
   Permalink

   Lett å,kritisere. Men nå har trener etter trener forsøkt uten å lykkes. Ronny får et år til uansett. Da får vi støtte opp, både han og laget. Topp 6 i år, som Ronny spådde. Medaljekamp og topp 4 neste år. La oss støtte opp, ikke klage. Og glede oss over hockey suksess gjennom vinteren. Året rundt med Vå’lenga.

   Svar
   • 25. november 2018 i 00:21
    Permalink

    Jo, støtte opp, det er greit. Men både Deila og vi er klare på at prestasjonen i år ikke er bra nok. Slik må det være i en klubb som VIF
    For at vi skal nå toppen må det stilles en diagnose, klubben må lære av feilene, ellers blir de bare gjentatt og gjentatt..
    For meg virker det så veldig opplagt at laget mangler kraft fremover på banen, hurtighet og kraft.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *