Aperopets tabellkonkurranse: Vinneren er kåret!

Før sesongen lovte vi bort masse kule premier fra Sjappa til de av våre lesere som klarte å levere det tabelltipset som stemte best med realitetene etter at Eliteserien 2018 var ferdigspilt. Nå er resultatene klare!

Tabellen etter 2018-sesongen endte opp med både overraskelser og forventa plasseringer. Ranheim ble for eksempel ikke tippet høyere enn 14. plass av noen av deltakerne i konkurransen, mens Rosenborg ikke ble tippet lavere enn bronseplassen. En skivebom og en innertier der altså.

 

Tipsene knytta til Vålerenga varierte nesten like mye som lagets prestasjoner denne sesongen, og klubben ble tippa på alt fra første- til niendeplass, med en gjennomsnittsplassering på tipstabellene på 4,2.

 

 

Internkonkurransen i aperopetredaksjonen endte på følgende måte, med en meget sterk poengsum av Truls T, og en tilsvarende svak prestasjon av KjellH.

Truls T 48
Skog 54
Leif Ketil 62
Greger 64
Sandgrenbrygg 68
Kjell H 72

 

 

Og så det viktigste: Resultatlista

 

Roar Andre Ihle 48
Olav Svendsrud 52
Petter Maalø 52
Steinar Graff 54
David S 54
Joakim Krogstad 56
Jørgen Mathisen 58
Petter Myhre 58
Stian A 58
Max Torre Schau 60
Carl M 62
John Anton Graff 64
Pål Bergskaug 64
Stian Ramstad 64
John Robberstad 64
Rune Borvik 66
Terje W. Andersen 68
Joachim Berge Bang 68
Geir Olsen 74
   

Gratulerer til Roar Andre Ihle som ikke bare fikk en knallsterk poengsum, men som også stikker av med en Vålerenga-drakt fra Sjappa. Gratulerer også til Olav Svendsrud og Petter Maalø som får hver sin T-skjorte.

 

Vi har også trukket fem tilfeldige trøstepremievinnere som får hvert sitt skjerf fra Sjappa. De heldige er: Joachim Berge Bang, Jørgen Mathisen, Joakim Krogstad, Pål Bergskaug og Terje W. Andersen

Vinnerne blir kontaktet.

Gratulerer!

Èn kommentar på “Aperopets tabellkonkurranse: Vinneren er kåret!

 • 19. januar 2019 i 18:56
  Permalink

  Carvalho ut. Da mister laget mye fysikk og også mye av den farta som var i laget.

  Vi ser nå tydelig gjennomslag av Tjærnås sin ideologi om at hurtighet betyr lite, og særlig hurtighet på 40m sprint betyr ingen ting. VIF samler opp spillere som er svake på 40m sprint. Vi ser også tydelig når laget spiller at det er svake spurtprestasjoner. Laget mangler fart til å følge gjennomløpninger gjennom midtbanen og gjennom forsvaret. Dette blir mange baklengs. Før Carvalho kom inn ble laget slaktet av Sarpsborg og Godset, 0-3 og 1-4

  Vi ser også at nesten ingen i VIF er i stand til å løpe fra en motstander. Laget blir verre og verre balansert med hensyn til hurtighet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *