Nå gjelder det

Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Vålerenga slo Frisk-Asker ganske greit 5-2 på Furuset lørdag. Nå står gutta ovenfor en haug av kampen som skal avgjøre seriemesterskapet.

Det er generelt ikke morsomt å holde med Frisk, men mot Vålerenga denne sesongen har det vært ekstra tungt. Vålerenga har slått Frisk i alle matchene denne sesongen med en innbyrdes målforskjell på 24-8. Snakkes!

Målene kan du se her hos TV 2.

Nå kommer matchene tett. Vi møter Sparta på bortebane tirsdag samtidig som Storhamar møter Lillehammer. Roy prater med VG om matchen. Vinner vi så tåler vi å tape begge hjemmekampene mot Storhamar og Stavanger. De kampene bør du skaffe deg billett til straks, for det blir stinn brakke.

Rasmus Ahlholm fortsetter forøvrig sin sinnsvake sesong. Han har økt poengfangsten hver sesong i Norge, og i fjor tok han 60 poeng på 45 kamper. Nå er han oppe i 74 med seks kamper igjen. Det er regelrett sjukt.

For deg som er sultefora på å reise med Vålerenga til utlandet har det nå åpnet opp en mulighet. På nettsidene til DolomitenCup kan vi lese at “Der Norwegischer Rekordmeister kommt zum DolomitenCup!”

Rekordmeister, det er oss det. DolomitenCup spilles i landsbyen Neumarkt i Südtirol (må ikke forveksles med ca 100 andre Neumarkter i Europa) 16-18 august. Pre-season turnering hvor to av de andre motstanderne nå er klare: Augsburger Panther, og SC Bern. Sistnevnte er det største laget i Europa i antall tilskuere. Selv om du leser dette på tysk er dette i Südtirol, altså i de italienske alpene. Her er det muligheter for både badeferie og hockeyturnering. Eller ta toget fra Munchen igjennom alpene og Brennerpasset. Nydelig. Også kan det jo hende vi skal spille Champions Hockey League til høsten også…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.