40 dager og 40 netter

På klubbens sider renner det inn med oppdateringer fra Spania. Det begynner å krible såpass mye i forventningene nå at vi føler for å lufte våre største spørsmålstegn.

Det var flere av oss som følte oss i villrede mesteparten av januar. Stillheten fra Valle ble kun brutt av hvisking om økonomisk krise, kutt i administrasjonen og, ikke minst, spillerflukt av flere profiler. Hva holder på å skje med klubben vår?

Heldigvis har spillere ut blitt svart med flere erfarne profiler inn, i tillegg til et svært spennende talent ved navn Odin Thiago Holm. Vi har også blitt noe beroliget rundt økonomien, men har fortsatt spørsmål rundt den og administrasjonskuttene. Disse tingene regner vi med å få bedre innsikt i på årsmøtet, 12. mars. (Ikke 14. mars!)

Med tanke på klubbøkonomien vil vi i Aperopet oppforde til det vi alltid oppfordrer alle som bryr seg om klubben å gjøre. Kjøp sesongkort.

Sportslig ser mye spennende ut, med tanke på årstiden. Vårt største spørsmålstegn stiller denne forfatteren til forsvaret. Nærmere bestemt, høyrebacken.

Amin Nouri er lånt ut første halvdel av sesongen. Vi unner Amin et utenlandsopphold, men rent egoistisk håper vi han spiller bra, lærer masse, men vender tilbake til oss som tidenes beste høyreback – og løfter 5-10 bøtter i Vålerenga-drakta resten av karrieren.

Før dette skjer er den eneste høyrebacken under kontrakt Christian Borchgrevink. En spiller denne forfatteren både digger og har stor tro på. Spesielt hans evne til å score et overraskende høyt antall mål fra sin forsvarsposisjon gjør ham ganske unik. Men han er vårt eneste alternativ og er fortsatt svært ung (fyller 20 år 11. mai).

Prøvespiller Efraín Juárez ser vel ut som den umiddelbare løsningen, uten at vi skal si for mye om hvor god han er. Den 30-årige høyrebacken, med 39 landskamper for Mexico, og klubben har forhåpentligvis testet hverandre grundig nok iløpet av Spania-oppholdet.


Det gjenstår kun èn planlagt kamp på i Spania, mot
Nõmme Kalju i morgen tirsdag kl.16. Etter det vender gutta snuta hjemover til vår klimaforvirrede lille storby. Der venter treninger på det nylig oppvarmede kunstgresset, hjemme på Intility Arena. Gutta skal få følelsen av eget dekke før de fire siste treningskampene, som virkelig skal spisse formen vår til seriestart.

Og seriestarten nærmer seg med stormskritt.

I skrivende stund er det 40 dager og 40 netter til Mjøndalen kommer på besøk, for å utfordre oss om sesongens tre første poeng.

Lørdag 30. mars, kl. 18:00

Hvor klare er vi?

2 kommentars på “40 dager og 40 netter

 • 18. februar 2019 i 12:32
  Permalink

  Årsmøtet til VFE er tirsdag 12. mars.

  Svar
  • 19. februar 2019 i 12:32
   Permalink

   Takk. Tall er veldig vanskelig.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *