Alle mann til Manglerud

Foto: Jarl-Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com

Surt overtidstap mot Storhamar til tross, det viktigste var at de ikke vant. Vi er i føringa.

Det var en knalltøff kamp, og der viser vel egentlig Storhamar på Lillestrømsk vis hvor mye det betyr for dem å ødelegge for oss. De har selv sagt serien er over, men spiller vel opp mot årsbeste på bortebane mot oss allikevel. I år er det forøvrig 19 år siden de tapte med vilje 9-1 på hjemmebane for å hindre Vålerenga en historisk europacup-finale. Vi glemmer aldri. Vålerenga ble tatt litt på senga dessverre, og på tribunen var dessverre folk mer opptatt av å synge om Patrick Thoresen enn eget lag.

Sånn var det. Jeg gidder ikke bruke noe særlig mer energi på den kampen.

Vi er foran med fire poeng, og har en kamp mindre spilt. Vi må ta fem poeng på de siste fire kampene for å være sikre. Og vi har tatt poeng i alle kamper siden 27. november.

Dersom Storhamar taper mot Frisk/Asker på søndag – de har tapt to mot de denne sesongen – så blir vi seriemestere med seier på Manglerud allerede nå på søndag. Det vil du ikke gå glipp av.

Det var mange som ønsket at Vålerenga skulle spille hjemmekampene på Manglerud i stedet for Furuset, og nå har vi muligheten til å vise det.

Den hallen bør fylles til randen med Vålerenga-fans. Vi kan og bør ta over hele hallen. Og folksomt blir det, men du har en mulighet til å sikre deg billett nå. Last ned Manglerud Stars utmerkede app, og kjøp billett med mjuk Vipps-integrasjon. Jeg brukte under to minutter fra app-store til billetten min var betalt.

Vet du ikke hvordan du kommer deg dit? Ta T-banen linje 4 til Manglerud, og følg strømmen langs senteret og bortover.

Min oppfordring er å lage et helvetes liv på søndag. I år så tar vi alt!

Èn kommentar på “Alle mann til Manglerud

  • 23. februar 2019 i 19:56
    Permalink

    Selger biletter på Vertshuset i kveld ligger i baren vipps 200 til 19842 så er billetten din

    Blir mye folk og Hockey feber

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.