Før Strømsgodset borte

Foto: Eivind Hauger

Når dommeren blåste av Kristiansund kampen var jeg sur og bitter. Noe onde tunger skal ha til at er standardutgaven av meg. Hvordan klarer vi å havne under mot et av de kjipeste lagene i serien? Spesielt når vi vet hvor fornøyde de er med å ligge bakpå og kanskje kontre inn ett mål til. Jeg satt igjen med mange ubesvarte spørsmål.

  • Hvorfor kan ikke spillerne starte med innsatsen de hadde på slutten?
  • Hvorfor slo ikke Juarez innlegg? Han kom seg opp og fikk ball. Var problemet at det ikke var noen inne i boksen? Ja, noen ganger, men ikke alltid. Så hvorfor var han kongen av støttepasninger?
  • Hvorfor slo Abdekugbe innlegg som kom ned med snø på? Klarer vi ikke å finne en mellomløsning mellom langs bakken og himmelhøyt?
  • Hvorfor er dommerstanden så svak? Ved flere anledninger var dommeren direkte dårlig, begge veier. Men er dette nivået på de beste dommerne?

Dessverre har jeg dårlig med svar, men har konkludert med at dette er en kamp vi ifjor hadde tapt. Og sånn sett er det en forbedring. Små skritt fremover er bedre enn ikke noe. Men dersom målet for sesongen skal nåes, så må vi nå få igang en rekke med seire.

OBOSLigaen her kommer Herman
Nå står Strømsgodset borte for tur. Og dette kan være siste sesongen du får se eliteserie i Drammen på en stund. Laget ligger sist etter 16 kamper. Siden 1 august har de signert 5 nye spillere, uten at de nye spillerne hevet dem nevneverdig i forrige kamp.

Dessverre har ikke Vålerenga for vane å vinne i Drammen, forrige seier kom i 2014 og før det tilbake i 2008. På 24 kamper har vi 5 seire, 5 uavgjorte og 14 tap.

Strømsgodset har forøvrig kun 1 seier på Marienlyst i år og den kom i april.
Måtte det være Vålerenga som bryter sin dårlige statistikk.

Frykter at både Stengel og Mos finner frem mye innsats og guts i denne kampen.

Klubben melder ikke noe nytt om skadede spillere. Tollås er da fortsatt ute, frykter sesongen er over for han. Forhåpentligvis er papirene til Mayron George i orden nå.

Men hva skjer med Amin Nouri? Han trener med laget, men var ikke i troppen mot Kristiansund. Er det sånn at han er på vei ut (igjen), små skadet eller ute i kulden?

Uansett, Alle mann til Drammen!

Utleide spillere
Klubben har litt info om våre utleide spillere, og selvfølgelig scoret Azemi i første kamp for Tromsø.

Vålerenga Hockey
I Dagsavisen (+) har de intervju med Zucca, som for tiden trener med Vålerenga. Han mener at spillerne på laget er bra nok til at vi kan ta seriegull igjen.

Alle lag mister alltid noen spillere, men det må man være rustet for. Det er sånt som skjer i ishockey. Da gjelder det at andre «stepper opp» og tar ansvar her

Zucca

Stefan Espeland, Brede Csiszar og Rasmus Ahlholm har som kjent alle forsvunnet, og de poengene de produserte må erstattes.

Hamar Arbeiderblad skriver at Ahlholm ble løst fra kontrakten etter interne stridigheter. Det er mulig at Ahlholm kom fra MS og hadde en billig kontrakt, når han så har produsert mye poeng kan det ha blitt dårlig stemning om han ville fornye / få bedre lønn.
Håper han forsvinner ut av landet og ikke til en annen klubb i Norge.
Håper også at Shampo og Roy har kontroll på eventuelle erstatninger.

Hockey

Gunder Bengtson
Gunder kom til Vålerenga fra IFK Gøteborg, laget som vant UEFA cupen i 1982 med Gunder som assistenttrener. I 1983 tok han seriegull med Vålerenga og i 1984 tapte laget hans bare 1 kamp og var seriemestere 4 kamper før slutt. Gunder døde hjemme 2 august, han ble 73 år gammel. Våre tanker går til familien og vi hedrer hans minne.
Hvil i fred, Gunder Bengtson!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *