Sarpsborg – Vålerenga: 1-0

Et kriserammet hjemmelag møter de hjelpeløses hjelper, rett etter en spillepause. Klink H.

Det verste er at Sarpsborg var ræva de og. Det virker som det tok litt tid før de skjønte at her kan de faktisk få til noe. Utover i 2. omgang ble de nervøse og feige, og viste hvorfor de har gitt bort ledelsen syv ganger. Sarpsborg rygget og rygget, men vi evner ikke sette ballen.

Det var stort sett en grusom fotballkamp mellom to helt rådville og dårlige lag. Vet ikke om jeg orker å si så mye mer. Dette er sånn Vålerenga gjør. Hver jævla gang.

Spillerbørs:

Kristoffer Klaesson – 7 BB – Kan ikke gjøre noe med målet. Får ganske lite hjelp av forsvaret foran, og gjør flere store redninger.

Efrain Juarez – 2 – Tilbake fra skade og går rett inn på laget. Spiller en heller dårlig kamp. Kan like gjerne la Borchgrevink spille utover nå.

Pierre Kanstrup – 2 – Flere hasardiøse inngripener, gir bort ballen som til slutt koster oss baklengs.

Johan Lædre Bjørdal – 4 – Klarte ikke være den ledertypen vi trenger i dag. Han kan jo ikke gjøre alt alene heller.

Sam Adekugbe – 3 – Slår innlegg i hytt og gevær.

Magnus Lekven – 3 – Som vanlig. Legger en del fine pasninger, men det er noe spinkelt over det når han spiller sammen med Abu. Ingen av de klarer å være den midtbanegeneralen vi trenger. Ut 77.

Mohammed Abu – 3 – Som Lekven.

Aron Dønnum – 4 – Jobber bra hele veien, er en av de få som viser at han ønsker å vinne kampen. Har en kjempesjanse, men klarer ikke sette den.

Matthias Vilhjalmsson – 4 – Bruker ekstremt mye energi men får lite igjen for det, stort sett fordi han får dårlige innlegg. Jobber hardt, dog.

Bård Finne – 3 – Svak kamp av Finne. Utrolig provoserende i 2. omgang der hvor han ikke gidder å presse en motspiller som skjermer ballen ut over dødlinja. Bare bøyer av og jogger hjem. Det var symptomatisk. Ut 83.

Mayron George – 2 – Får jo aldri ballen, og klarer heller ikke å sette seg i posisjon til det. Ut til pause.

INNBYTTERE

Deyver Vega – 3 – Inn etter pause. Får en halv omgang, men får egentlig ikke til så veldig mye. Skuffende.

Felix Horn Myhre – Inn etter 77, utretter ikke all verden. For kort tid for karakter.

Ousmane Camara – Inn etter 83 minutter. For kort for karakter. Tar intiativ og prøver virkelig å tilføre laget noe. Rask og kvikk. Burde kommet innpå før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *