Vålerenga – Viking: 0-4

En ting er å tape kamper man har gitt alt, men likevel taper. En annen ting er å tape kamper man ikke gidder å møte opp til selv. Dette holder ikke, noe må gjøres.

Er det en ting jeg virkelig ikke orker å se, så er det spillere som dasser rundt uten å ville noe. Hvor faen er stoltheten av å ta på seg den vakre drakta?
Hvordan er det mulig å få betalt for å underholde også gidder man rett og slett ikke å møte opp? Man gidder ikke å gå på jobb?
Jeg er for tom innvendig til å klare å se noe positivt i det hele tatt, så vi får heller komme tilbake med mer utover uka.
Spørsmålet som nå må stilles er: Har Ronny mista garderoben?

Spillerbørs:

Kristoffer Klaesson – 2 – Ingen av målene er direkte hans feil. Selv om han antageligvis burde blitt stående på strek på andre målet. Men han fremstår usikker i kveld og det hjelper heller ikke på forsvaret.

Efrain Juarez – 0 – Totalt uinteressert i kveld. Første målet er det han som dasser hjemover og ikke rekker ta ut mann. Det verste er at han har tid til å hente seg inn, men gidder ikke. Burde vært bytta ut etter 30 minutter. Ut etter 57 minutter.

Ivan Näsberg – 1 – Må dekke store rom, og Viking er flinke til å spille i de åpningene som da må komme. Får lite hjelp av sidebackene.

Johan Lædre Bjørdal – 1 – Fortsatt en spillertype som jeg liker veldig godt. Står opp for laget. Blir sammen med Ivan nødt til å dekke store rom, som åpner opp muligheter i mellom dem.

Sam Adekugbe – 0 – Får virkelig ikke samspillet med Finne til å sitte. Like mye begges feil. Jeg tar meg i å håpe at hans innlegg treffer et forsvarsbein i håp om at det skal falle ned der en av våre angripere står. Det skjedde aldri.

Magnus Lekven – 1 – Klarer ikke å hjelpe forsvaret når Viking ruller over oss. Forsøker å være spillbar, men har sjeldent noen gode passninger annet enn på tvers. Ut etter 71 minutter.

Mohammed Abu – 1 – Som Lekven.

Aron Dønnum – 1 – Vil mye, får det ikke til. Ved en anledning i første, så er han nede på venstreback plass og vinner ball. Resten av laget står å ser på uten å forsøke å løpe seg åpne eller hjelpe han.

Matthias Vilhjalmsson – 1 – Har ett kvalifisert nikk, som går rett utenfor. Blir ellers helt borte i lange perioder. Mye fordi vi ikke makter å sette han opp i situasjoner der han kan jobbe bra. Er med å skaffe straffen.

Bård Finne – 0 – Fortsetter trenden med å ikke å gidde å jobbe på baller han ikke tror han rekker. Jobber ikke som første forsvarer og klarer ikke å få til noe bra samarbeid med Sam. Håpløst løsning på frisparket og brenner en dårlig straffe.

Ousmane Camara – 0 – Vil mye, men det er ofte litt for mye. Dribler en eller to ganger ekstra i stedet for å slippe ball. Gjør det vanskelig for lagkameratene å gå på løp. Virker totalt ute av balanse når han skyter og ser håpløst ut. Ut etter 59 minutter.

Innbyttere:

Christian Dahle Borchgrevink – 2 – Inn etter 57 minutter. Virker tryggere defensivt, men heller ikke han har noen stor kamp på backen. Viser mentalitet.

Mayron George – 1 – Inn etter 59 minutter. Forsøker. Men blir lite ut av det. Virker tung og keitete i dag.

Herolind Shala – 2 BB – Får BB kun for å fullføre taklinga på Iven Austbø. Riktig å gi han spilletid for å få kamptrening igjen. Spesielt siden kampen var avgjort når han kom inn.

2 kommentars på “Vålerenga – Viking: 0-4

 • 24. september 2019 i 22:14
  Permalink

  Hvis spillerne ikke dukker opp til kamp, hvordan kan vi forvente at folk flest skal dukke opp..

  Svar
  • 26. september 2019 i 11:17
   Permalink

   Det kan vi ikke. Ikke det nøytrale publikumet. Supportere og folk som er glad i klubben må fortsatt stille. Å vise sin misnøye ved å ikke stille opp vil bare skade klubben mer. Det samme med å bare slenge dritt på SoMe.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *