Lillestrøm -Vålerenga 0-0

Denne kampen ble aldri velspilt og bar preg av to lag som hadde mye å tape. Selv om begge lag ønsket å vinne var det lite sjanser og følelsen av at vi skulle score var sjelden tilstede. Følelsen av at vi skulle slippe inn mål var heller ikke veldig stor. Uavgjort er vel et greit resultat selv om begge lag hadde trengt 3 poeng.

Kampen kommer selvfølgelig til å bli husket for alt annet enn det sportslige. Og man kan si mye om diverse grupperinger. Man kan ha forskjellige meninger om hva som er kult og hva som ikke er greit. For min del setter jeg grensa ved kasting av bluss inn på banen. Samme hvor provosert du er blitt, samme hvor dust delegaten fra NFF er, samme hvor mye du hater snut, så ikke lag slike problemer for klubben du sier du elsker.

Blusset bak banneret ved innmarsj var vakkert og deilig å se på. Bluss inn på banen vil aldri hjelpe i kampen mot legalisering av bluss, snarere tvert i mot.

Spillerbørs:

Adam Larsen Kwarasey – 4 – Ikke satt på veldig store prøver, virker å ha grei kontroll på det han kan gjøre noe med. Lsk har noen muligheter som kunne blitt mål uten at Adam kunne vært lastet for det.

Christian Dahle Borchgrevink – 5 – Føles tryggere å ha Borch tilbake på banen. Stort sett grei kontroll. Ønsker å se enda mer bidrag fremover på banen.

Pierre Kanstrup – 4 – Første gang jeg ikke la merke til noen store feil av Pierre. Spiller bra i midtforsvareret i dag.

Johan Lædre Bjørdal – 5 – Solid defensivt og en mann man vil ha med seg i krigen. Står opp for laget og lagkameratene. Dessverre ut med skade, så ut som at det kan ta tid før han er tilbake. Ut etter 54 minutter.

Ivan Näsberg – 5 – BB, Ivan har definitivt sin styrke bakover på banen, men forsøker hele tiden å være med fremover også. Gjør seg spillbar og forsøker i en kamp hvor mye foregår på hans side. Spiller midtstopper siste 36 minutter.

Magnus Lekven – 4 – Hadde definitivt bra tenningsnivå i dag. Ser han vil mye og også han står opp for laget når Lillestrøm prøver å yppe seg etter avblåsninger. Blir litt borte, men dekker mye bra rom som hindrer overganger i mot.

Herolind Shala – 5 – Herolind er en mann jeg ønsker å se flere steder på banen. Kan vi klone han? Ved siden av Lekven får vi en litt annen spilletype, som ser gode pasninger og som kriger hele tiden. Har vår beste sjanse men ballen går dessverre i stolpen og ut.

Deyver Vega – 3 – Vega er for svak defensivt til måten vi ønsker å spille på. De fleste lag er nå klar over dette og angriper konsekvent mest på hans side. Er veldig god med ballen på små flater, og kunne med litt flaks ha satt opp vinnermålet.

Matthias Vilhjalmsson – 4 – Matti kriger. Og han klager ikke, men det blir for meg mer og mer tydelig at vi ikke har en plan for hvordan vi skal bruke han.

Bård Finne – 5 – Blir snytt for en straffe i andre omgang. Ikke da han ble skadet, men tidligere. Bård virket påskrudd i dag og var god. Synd det ikke ble uttelling. Ut med skade etter 92 minutter.

Mayron George – 3 – Får veldig veldig lite å jobbe med. Den ene gangen han blir spilt opp rettvendt ble det farlig. Ut etter 82 minutter.

INNBYTTERE

Sam Adekugbe – 4 – Inn etter 54 minutter. Positivt innhopp. Rydder unna det han skal og er med å bygge opp angrep. Kan fort bli viktig på backen de siste kampene om Ivan må inn i midten.

Ousmane Camara – Inn etter 92 minutter, for kort tid.

Felix Horn Myhre – Inn etter 82 minutter. For kort tid.

Èn kommentar på “Lillestrøm -Vålerenga 0-0

  • 27. oktober 2019 i 01:44
    Permalink

    Deila gjør helt feil grep. Det er Lekven som må ut ikke Abu. Blås i enkelte feil Abu gjør. VIF trenger ballspillere og bevegelseshurtighet.

    Man ser jo at midtbanen ikke fungerer. Shala får alt ansvar. Lekven bidrar ikke med noe, kvitter seg med ballen så fort som mulig. Lekven er heller ikke rask nok på ball, taper alle femti femti-situasjoner. Lekven er også lett i kroppen, taper skulder mot skulder. Dette er helt krise og har pågått i over tre år!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *