Spillerbørs Start – Vålerenga 2-3

Foto: Grydis.no
Foto: Grydis.no

Her er Aperopets spillerbørs fra seieren mot Start.

Michael Langer 3 – Har én redning som kommer rett mot ansiktet hans. Usikker med ballen i beina, selv om utsparkene hans går sånn cirka der han sikter. Må ta på seg skylden av 1-1-målet med Gunnarsson.

Niklas Gunnarsson 3 – Svak kamp. Går på noen fine løp, men det hjelper liksom ikke når han ikke klarer å gjøre noe med ballen. Skyld i 1-1-målet. Masse unødig balltap generelt.

Kjetil Wæhler 5 – Wæhlers svakeste kamp siden comebacket. Blir rundspilt på 2-1 og kommuniserte dårlig med Langer.

Simon Larsen 5 – Førsteomgangen som stopper uten å bli satt på de største prøvelsene, back i andre uten å gjøre noe som helst offensivt.

Ruben Kristiansen 6 – Stadig uromoment offensivt, men mister ballen for lett. Stor den første halvtimen som berger sekseren.

Sivert Heltne Nilsen 5 – Mister også han ballen for lett og taper noen viktige dueller. Innsatsen er det derimot ingenting å si på.

Christian Grindheim 7 BB – Vålerengas beste – igjen. Evner å tenke kjapt med ball, er på hugget uten ball. Gjør få feil.

Daniel Fredheim Holm 6 – Tidvis god kamp av Fredheim Holm som har blitt langt bedre defensivt siden sist. Blir for anonym i store deler av kampen, men unngår unødvendige balltap. Vår nest beste?

Ghayas Zahid 6 – Særdeles god den første halvtimen, men blir litt for borte på kanten. Mister fortsatt ballen alt for ofte. Når alt klaffer er han imidlertid en stjerne.

Rasmus Lindkvist 5 – Aktiv innledningsvis, men helt usynlig inn mot pausen. Blir også byttet ut tidlig. Det begynner å bli et problem at han ikke holder 90 minutter.

Deshorn Brown 6 – Herlig forarbeid på 1-0-målet og klinisk avslutter på 2-2-målet. Får alt for mange baller som kommer ned med snø på til at vi får utnyttet ferdighetene hans. Jobber bra, men forsvant litt mot slutten før han ble byttet ut.

 

Innbyttere:

Markus Nakkim 4 – Skal gjøre det enkelt og gjør forsåvidt det. Jeg forventer derimot at en spiller på A-laget skal tørre å holde ballen i spill når han blir presset. Mistet ballen for ofte. Måker ballen fra utsiden av stolpen rett i en Start-spiller som får en kjempesjanse. Burde sett den gå ut over dødlinja. Nerver?

Herman Stengel 6 – Helt anonym i første halvdel av andreomgangen, men smeller til mot slutten og viser hvorfor han er en av formspillerne på laget. Flott scoring.

Daniel Braaten 5 – Er knapt nær ballen, men når han først var det så smalt det også. Teknisk god i forkant av seiersmålet selv om det kanskje luktet frispark.

Èn kommentar på “Spillerbørs Start – Vålerenga 2-3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *