Kommentar: Berg -og dalbane på sørlandet

Moussa Nije og Herman Stengel mot Lokomotiv Oslo. Foto: vif-fotball.no
Moussa Nije og Herman Stengel mot Lokomotiv Oslo. Foto: vif-fotball.no

Det var nok en opp og ned-kamp av Enga. Total kontroll de første 30, Start så ikke ut som om de var på banen en gang. Klarte desverre ikke øke ledelsen til 2-0 i den perioden, også kløner man det til bakover. Gunnarsson nøler, og 1-1. Han blir ofret i pausen av en Rekdal som antagelig ikke hadde mye godord å komme med. En ting er å tape mens man gir alt, tipper Rekdal synes det er langt verre å gi fra seg noe man egentlig har full kontroll på. 

Det blir verre i andre omgang, men Enga slår raskt tilbake ved Deshorn Brown. Nydelig spill av Grindheim og Zahid fram til Brown, som setter den imellom beina på Opdal. Deretter så det ut som om det skulle rakne igjen, men gutta holder det gående, også – Daniel Braaten.

Ja, han misser den første store muligheten han får, men gud bedre for en jobb han gjør på scoringa. For en maskin! Mjelde mener selvsagt det skulle vært frispark for Opdal, men det ser ikke ut som keeper har den i fast grep noensinne – dessuten blir Braaten hindret av flere forsvarsspillere før han kommer dit.

Til slutt er det Stengel som kommer på et hjelhjerta løp, og blir premiert med å bli matchvinner. Fantastisk!

Rekdal hadde ikke bare lovord å komme med etter kampen, og med tanke på hvordan ting utviklet seg er det åpenbart at det er ting å fikse på. Ubeseiret til tross, Enga har fortsatt til gode å spille en jevnt bra kamp. Det varierer veldig i prestasjoner, og også tilsynelatende i konsentrasjonsnivå. Etter den kraftige dominansen i starten kunne man formelig se at gutta ble litt breiale, også kom unøyaktighetene. I andre omgang så Start ut som et forholdsvis bra tippeligalag. Det er ingen tvil om at Enga er flere hakk bedre ferdighetsmessig, men det holder ikke hvis ikke innsatsen er der.

https://twitter.com/TandbergM/status/591681425738457088

 

Èn kommentar på “Kommentar: Berg -og dalbane på sørlandet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *