Engamorgen mandag 27/4-15: Topp mot bunn torsdag

Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no
Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no

Med Tromsøs første borteseier i Tippeligaen på flere år, gikk Aalesund på nok en smell i årets sesong. Laget ligger sist med ett fattig poeng og smått imponerende 2-13 i målforskjell. Torsdag tar dem turen til Ullevaal Stadion…

Det blir uten stjernespiller Michael Barrantes som åpenbart kun spilte for å få en god sistekontrakt. Han har vært en skygge av seg selv etter at han forlenget med sunnmørsklubben, og plukket liksågodt med seg sitt tredje gule kort på fire kamper og må stå over mot oss.

Keeper Sten Grytebust etterlyser mental trener og sier trener Harald Aabrekk bør spille en måte som passer de spillerne han har til rådighet. Det er mye som ulmer der borte og hva passer da bedre enn at Kjetil Rekdal sitter på motsatt benk i neste kamp?


I dag er det kamp nummer to i Oddsenligaen avdeling 1 for rekrutta – denne gangen borte mot Holmen. Vi vet det jobbes med å få til en stream fra kampen. Følg med Aperopet utover formiddagen/ettermiddagen. Kampstart er klokken 19:00.


Vålerengas damelag tok sine første poeng for sesongen i går da Arnar Bjørnar ble slått 4-3 på bortebane. Anne Lise Olsen scoret ett mål på overtid i førsteomgangen og igjen tidlig i den andre. Arnar Bjørnar scoret og og utlignet Vålerengas ledelse før Olsen satte inn sitt tredje et kvarter før slutt. Bare et par minutter senere økte Johanne Fridlund ledelsen til 4-2 før dem reduserte en  gang på overtid.


Vålerengas G16-lag fikk et brutalt møte med den nye nasjonale G16-serien da de ble slått 6-1 borte mot Tromsø i går.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *