Engamorgen 28/4-2015: Uavgjort for rekruttene

Elias Mar Omarsson - tomålsscorer. (Foto: vif-fotball.no)
Elias Mar Omarsson – tomålsscorer. (Foto: vif-fotball.no)

Rekruttlaget spilte 2-2 mot Holmen i årets første bortekamp. Ivan Näsberg, Sander Berge, Moussa Njie og Elias Mar Omarsson var med fra A-stallen. Tre poeng ble det dog ikke. Gutta lå under 2-0, men hentet det inn til 2-2 med ei straffe helt på slutten. Omarsson scoret begge Vålerengas mål.Sotahjørnet har et inngående kampreferat.

Høydepunkter fra Christian Haksø:


 

Rekdal var på Matchball Mandag i går, og de kjørte Rekdal-imitasjoner på løpende bånd. Det blir ganske skremmende når Erik Thorstvedt skal prøve å imitere den dialekta.


Troppen til Hockey-VM er klar, og det er fem Vålerenga-spillere i troppen. Steffen Søberg, Stefan Espeland, Daniel Sørvik, Morten Ask og Andreas Stene er med i tillegg til gamle kjenninger som Alexander Bonsaksen, Ken og Mathis Olimb, og Mats Rosseli Olsen.

Første kamp for Norge er allerede 1. mai kl 2015, mot Russland. Regner med gutta vinner lett, så får vi håpe ikke Russland annekterer Svalbard for å redde ansikt etterpå.


Dagsavisen har en lang og bra sak om gode gamler dager, da Oslofotallen skapte legender. Lyn bølla med Barcelona, Skeid spilte entouch, og Enga var Enga. Vel verdt å bruke tida på.


Og du har vel huska å kjøpe billett til Aalesund-kampen?

Oppdatert kl 12:18: Harald Aabrekk har fått sparken i Aalesund.

Trodde i det minste de skulle vente til de var ferdige med oss.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *