Ryktemølla går varmt, og derbyseier!

Vidar Örn Kjartansson – Ser vi han på fredag? Foto: grydis.no

Damelaget tok en kruttsterk derbyseier, det ryktes at en ørn kommer inn for landing.

Ok det første først:

Damene slo Lyn 2-0 på Valle i går, og stadfestet sin posisjon på toppen av tabellen. Dette til tross for at midtstopper Waldus fikk et rødt kort etter seks minutter. Deretter gjorde Tompkins flere store redninger, før jentene fiksa biffen med to lekre mål i 2. omgang. Derbyseier med ti mot elleve i 83 minutter pluss tillegg, der altså. Sterkt!

Ryktemølla spinner fort

Vidar Örn Kjartansson er et navn som får Vålerenga-fans til å våte i øya og klamme i hakket. Og et navn som kommer opp ca hver uke når folk snakker om spillere man vil ha tilbake. Han kom fra Fylkir i 2014 og bøtta inn 25 mål på en sesong. Dessverre slapp vi inn latterlig mye, men han klarte med den prestasjonen å løfte oss opp til en sjetteplass.

Deretter ble han solgt for gode penger til Kina, før ferden gikk til Malmö og Maccabi Tel Aviv og Rostov. Han var god i Sverige og Israel, men sleit i Russland og har vært på diverse utleie de siste årene, bla til Hammarby og Tyrkia.

Når han nå har blitt sluppet fra kontrakten med Rostov og sitter hjemme på Island, så begynner spekulasjonene. Dama hans har familie i Oslo, og han likte seg jo her. Men han må vel få fetere tilbud? Vi har jo ikke penger. Eller?

Adam Larsen Kwarasey ble løst fra kontrakten i sommer. Chidera Ejuke er på vei bort fra Heerenveen, muligens til CSKA Moskva, for typ 120 millioner kroner. Det er ingen som vet hvor stor videresalgsprosent vi har, men det er vel neppe mer en 7-10%. I tillegg ryktes det at Felipe Carvalho endelig er på vei bort fra Vålerenga. Argentina og Godoy Cruz sies å være neste stopp, de har solgt en midtstopper til Las Palmas nylig.

Så da har vi jo strengt tatt spenn, og i kjent Vålerenga-stil brenner de høl i lomma. Men det kan vel ikke gå?

Det ryktes om Rosenborg, Hammarby, Brøndby, Malmø og pengesterke klubber utenfor skandinavia. Spørsmålet er om han er lei et omflakkende liv i utlandet. Kanskje slekt i Oslo frister? Retur til Tyrkia er jo litt.. Altså, det er vel ikke landet som får orden på Koronaen med det første, så der er det mye usikkerhet. Samme med Russland, selv om det finnes pengesterke klubber der. Den Putin-vaksina står jeg i alle fall over.

Vålerenga??

På tirsdag begynte ryktene å fly om Vålerenga. Det kan ha vært den islandske journalisten Orri Rafn Sigurdarson som kicket det hele i gang:

Samtidig sitter en svensk journalist som følger Stockholms-ballen tett og mener Vålerenga kan utkonkurrere Hammarby, noe som komisk nok fører til full krig mellom Bajen- og Vålerenga-twitter. Vi er visst Norges GAIS og det er ikke måte på. Ikke visste jeg at Bajenfans har et så grandiost selvbilde.

Ryktene ble såpass hete at i går dukket pressen opp på Valle, og gutta stilte villig opp. 17 minutter sto Ingebrigtsen og Fagermo og prata om overganger, inn og ut, noe som er sjelden kost. Se hele seansen her.

Der så gutta overraskende sikre ut på at noe er iferd med å skje, og meldinga var klar: “Vi setter sjampisen på kjøling”. Sprettes på fredag.

Og joda:

Kan det gå? Og kan vi også se Rafik Zekhnini i blå drakt?

Dønnum – Kjartansson – Zekhnini, det er grei angrepsrekke.

Vi får se i morra, folkens…

Èn kommentar på “Ryktemølla går varmt, og derbyseier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *