Nå får vi se ham!

Fredag klokka 13 er det endelig kamp igjen for fotballgutta når Strømsgodset tar turen til Valle.

Der hockeygutta ikke får trene på Jordal, er det ikke noe problem for fotballgutta å spille kamp på Valle. Skjønn det den som kan, men vi gleder oss over å endelig få se Amor Layouni i kongeblått. Det er også store sjanser for å få se Henrik Udahl tilbake i den blå-røde drakta.

Vel, se og se. Vi får ikke vært der for det skulle tatt seg ut. Vi kan imidlertid se kampen på nett. Både VG+ og Direktesport sender kampen.

Gutta har fått nye draktnumre foran denne sesongen. Aron Dønnum er vår nye nummer 10, Udahl får 14, Layouni 11. Gøy er det at Sakarias Opsahl har fått 6 som også beskriver hans beste posisjon på banen. Hele lista finner du på klubbens sider.

Odin Thiago Holm, som skal spille i drakt nummer 15, får vi imidlertid ikke se. Han ble meniskoperert nylig.

ENDELIG åpner sesongen 2021!

4 kommentars på “Nå får vi se ham!

 • 18. februar 2021 i 23:48
  Permalink

  Jeg har vært igjennom apeberge som det ble kalt den gang, og alt vi sang ble rasistisk og politisk ukorrekt ? Vi som fulgte vif elsket jo vif! Samme om det var fotball eller ishockey så var vi Vålerenga . Nå skal alt være politisk korrekt og tvunget til og være enig med mengden i vif?? Hva skjer?? Dere må ikke lure på hvorfor ikke mengden føller vif lengre!! Vi elsket miljøet og det og få mene det vi måtte mene! Nå er det ikke plass til vif supportere som ikke er enig i det styret i det som er klanen som ikke er valgt av oss som bestandig har hvert her for vif, fra vi sto 30 stk på Bislett og elsket vif , til i dag når alt er penger!! Også for disse såkalte vif supporterne i dagens klanen? Dere snakker ikke for meg og mange mange vif supportere!!!

  Svar
  • 19. februar 2021 i 09:18
   Permalink

   Tidene forandrer seg. Jeg har selv vært med siden vi “kuppa” Store stå i 1981 og starta det som etterhvert blei kallt for Apeberget. Og politisk korrekt har jeg aldri vært. Har alltid kødda med og kødder fortsatt med det aller meste og de aller fleste. Selv om jeg ikke alltid er enig med hva som blir bestemt av de sittende styrene i klubben og i Klanen går jeg selvfølgelig på matcher for det. Har aldri svikta Vål`enga i løpet av disse førti åra og kommer aldri til å gjøre det. En tilværelse uten fotball og hockeykamper framstår for meg som et totalt meningsløst liv. Og sånn er det for mange av mine gamle kompiser som har vært med hele tida også. VIF går foran alt. Uansett hvem som styrer og steller. Hva Frode og andre som ikke bryr seg lenger driver med er for meg ganske uinteressant. Å være supporter er ferskvare, det hjelper ikke å vise til lang fartstid når man ikke har vært på kamp på ti år. Jeg var der når Odd Iversen scora i 1977, jeg var der når John Carew herja i 97 og jeg skal være der i år når VIF igjen tar medalje. Og jeg hadde vært der, om så Adolf Hitler eller Pol Pot hadde tatt over foreninga.

   Svar
  • 19. februar 2021 i 10:32
   Permalink

   Tror du virkelig dine barn blir som deg? Nei, selvfølgelig ikke! Tidene forandrer seg og det gjør mennesker og miljø også. Jeg har ikke stått på Bislett på tidlig 80 tallet, men fått med meg det meste de siste 25 åra.. tro meg, det er fortsatt sirkus og folk lirer av seg meldinger og meninger som det passer seg. Livsglede for meg er å dra på match med kompiser og ukjente og bidra med stemning 😎

   Svar
  • 19. februar 2021 i 18:35
   Permalink

   Genuint nysgjerrig, Frode. Hvilke holdninger og verdier er det spesifikt som du ikke føler deg hjemme i, når vi snakker om dagens Vålerenga?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *