Spillerbørs Lillestrøm – Vålerenga 1-1

Markus Nakkim. Foto: grydis.no
Markus Nakkim. Foto: grydis.no

Det var himmel og hav forskjell på innsatsen til spillerne i kampen mot Lillestrøm sammenlignet med Aalesund-kampen. Her er vår spillerbørs.

Michael Langer 6 – Holder oss inne i kampen i de to minuttene LSK var farlige. Er for dårlig i feltarbeidet, og gir bort en del farlige returer, men alt i alt en bra kamp.

Alexander Mathisen 5 – Spiller på det sikre. Gjør få feil, gjør ingen spektakulære ting. Villig til å gå på løp, men innleggene er det så som så med.

Markus Nakkim 6 – Spiller også på det sikre, men har stålkontroll på Friday. God kamp av unggutten – hans beste så langt.

Simon Larsen 5 – Mister markeringen på et par dødballer tidlig i kampen, men har ellers ganske god kontroll bakover. Lager en hårreisende straffe. Rekdal, Grindheim og Larsen får si hva dem vil, men når du så til de grader bommer på ballen blir du straffa. Høyrebeinet sparker luft + en LSK-spiller. Da blir det straffe selv om venstre lår er borti ballen så vidt.

Ruben Kristiansen 5 – Kamp på det jevne. Vil mye mer enn hva han får til. Noen stygge feilpasninger.

Christian Grindheim 7 BB – Vålerengas beste – igjen. Har stålkontroll på midtbanen, lar seg ikke stresse, er presis med pasningene og god i duellene. Ingen tvil om at torsdagens tap gikk inn på kapteinen.

Herman Stengel 5 – Fikk aldri nok tid til å strø om seg med krempasningene han er kjent for. Blir stressa, har noen unødvendige balltap og har ikke duellstyrken Grindheim har. Får pluss for innsats. Men hva har skjedd med dødballene? Fra å være millimeterpresise kommer de nå ned med snø på…

Daniel Fredheim Holm 6 – Meget god i førsteomgangen og kroner det med et fantastisk mål. Jobber bra både offensivt og defensivt, har få balltap og innsatsen er god. Får en skade på tampen av omgangen, og falt av lasset i andre. Likevel Vålerengas nest beste.

Ghayas Zahid 4 – Dagens vanskeligste å sette børs på. Tidvis glimter han til og gjør fantastiske ting med ballen, men alt for ofte går han seg bort. Ingen andre spillere har skapt flere enorme kontringsmuligheter til motstanderen enn Zahid i år. Med mange alternativer, ser han ned på ballen og bruker for lang tid. Tar motstanderen kontringa er vi helt i ubalanse. Dette er enkle ting som kan fikses relativt lett.

Daniel Braaten 6 – Meget god i én mot én. Har teknikken, farta og smartnessen til å rundspille enhver back. Jobber også bra defensivt. Kan bli for anonym til tider.

Deshorn Brown 5 – Når skal vi kutte ut Flo-pasninger mot en ensom Brown? Her spiller dem med Frode Kippe som løper 60-meteren på halvannet minutt, men bare én gang klarer vi å sende ballen i bakrom så Brown får brukt farta. Da ble han marginalt avvinket for offside. Virker som han jobber mye, men tar han ikke ofte feil valg i hvordan han timer løpene sine?

 

Innbyttere:

Niklas Gunnarsson 5 – OK defensivt, går på veldig mange bra løp offensivt, men innleggene har presisjonsnivå som en irakisk Scud-rakett. Få opp presisjonsnivået og han vil bli en av våre viktigste spillere. Nå er han et av uromomentene.

Rasmus Lindkvist 6 – Fikk endelig starte på benken og vise seg fram mot et slitent forsvar. Var meget aktiv i den halvtimen han fikk.

Sivert Heltne Nilsen for kort tid.

Èn kommentar på “Spillerbørs Lillestrøm – Vålerenga 1-1

  • 4. mai 2015 i 12:57
    Permalink

    Hvis innleggene til Gunnarsson hadde presisjon som en irakisk scud-rakett, hva var de to innleggene til Lindkvist da?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *