Kruttserk borteseier i Bergen!

Leda av Enga Rolex Boys herja Vålerenga mot Brann onsdag.

Vålerenga var soleklart best det første kvarteret, og kom svært nære etter bare noen få minutter. Henrik Bjørdal stjal ballen fra Forren, sendte en nydelig stikker til Amor Layouni som dessverre fikk sitt skudd redda av Opdal i Brann-målet. Vertene var så best det neste kvarteret, før det jevna seg ut de siste kvarteret før pause. Riktignok kom Bamba aleine med Klaesson, men bak keeperen sto Jonatan Tollås Nation Army og hindra scoring.

Etter kampen mot RBK sist sa Dag-Eilev Fagermo at det det var et høyt tempo som vi neppe kom til å se ofte i år. I kveld viste det seg å stemme, for Brann begynte å bli voldsomt slitne i den andre omgangen. Christian Dahle Borchgrevink flikka en pasning videre til Aron Dønnum som la inn til Osame Sahraoui som tuppa inn 1-0. Dønnum satte inn vårt andre etter pasning fra Klaesson, før samme mann utnytta en tabbe av Opdal på overtid, og satte inn 3-0.

Så jævla enkelt, som vi jo pleier å si.

Spillerbørs

Kristoffer Klaesson 6 – Ingen feil, tok det som kom, og fikk assist på 2-0-målet. God kamp.

Christian Dahle Borchgrevink 6 – Unormalt svake cornere til han å være, men kom ofte på løp, og fikk andrepasninga på det forløsende 1-0-målet.

Jonatan Tollås Nation 7 – Helt konge bakerst. Stoppa Brann fra en kjempesjanse midtveis i den første, og hindra Bamba i å sende Brann i ledelsen rett før pause. Herja med Branns spisser.

Ivan Näsberg 6 – Solid kamp. Stoppa det han skulle, og fikk også vist fram silkepasningene han ofte leverer på trening.

Sam Adekugbe 5 – Får ikke samarbeidet med Layouni helt til, og blir litt for ofte feilplassert av den grunn. Både offensivt og defensivt.

Henrik Bjørdal 5 – Sender Forren i pølsebua tidlig i kampen, men unormalt stille kamp til han å være.

Fredrik Oldrup Jensen 6 – Skulle takles for alt det det var verdt i dag. At ikke Brann fikk gult kort for alle de gangene han blei sparka ned er utrolig. Men han beholdt roen og var stabilisatoren på midten.

Tobias Christensen 5 – Var en del med i spillet da vi var gode i første, men falt litt gjennom da Brann styrte spillet. Bytta ut etter en knapp time.

Aron Dønnum 7 BB – Lå på en femmer før han begynte målshowet. Virka sluttkjørt etter en time, men det var åpenbart en innlagt kunstpause. For den siste halvtimen var han svært god. Så godt at han blir banens beste.

Vidar Ørn Kjartansson 5 – Blir pakka inn av Branns forsvarere, og sliter med å komme til sjanser. Blir bytta ut ti minutter før slutt.

Amor Layouni 5 – Bedre kamp nå enn sist, spesielt i starten var han svært god. Faller litt etter pause og blir bytta ut ti minutter før slutt.