Nå er vi lei av norske dommere

Etter å ha sett litt EM-ball fremstår dommerne, med hjelp fra VAR, som de som har prestert best i mesterskapet så langt. I Norge derimot er de nok en gang skyld i matchavgjørende feil.

For tredje kamp på rad blir vi bortdømt på avgjørende situasjoner. Som da vi scora et helt fair mål i første, men som assistentdommeren viska bort. Et helt gyldig mål som ikke ble mål. Dette går ikke lengre.

For vår del preges vi av en tynn tropp. Med Felix Horn Myhre og Sakarias Opsahl som de eneste seniorspillerne utespillerne på benken, gir det oss ikke mange valg når gutta blei helt tømt for krefter på tampen. Flere burde blitt bytta ut, men det setter unggutter uten særlig erfaring i en posisjon de ikke bør være i per nå. Det blir bedre når de får kamperfaring fra rekrutta som sesongstarter i morra.

Ellers var det gøy å være på stadion igjen, selv om stemninga bar preg av fire kohorter som kjørte hver sin stil og rytme.

Spillerbørs:

Kristoffer Klaesson 6 – Gjør ingen feil og har noen matchavgjørende redninger. Solid kamp.

Christian Dahle Borchgrevink 5 – Ble veldig sliten, og havna ute av posisjon noen ganger på grunn av det. En kamp på det jevne.

Jonatan Tollås Nation 7 BB – Sto fram som en kaptein i dag. Knallgod defensiv jobbing, hjalp Borch ved et par anledninger på høyrekanten, og viste at han kunne fungert som midtspiss ved å klinke inn utligninga.

Ivan Näsberg 6 – Som Tollås var han bunnsolid. Savnet dog å se pasningsfoten hans oftere.

Sam Adekugbe 5 – Klassisk Sam-kamp hvor han virker som en konge det ene sekundet bare for å virke som en reservespiller det neste.

Osame Sahraoui 5 – Virka ute av matchform, og spiller kanskje med frykt for å bli kvesta som han har blitt alt for ofte i år. Til tider strålende, men unormalt anonym i dag.

Fredrik Oldrup Jensen 5 – Funker godt defensivt, men blir litt for treig offensivt. På det jevne.

Henrik Bjørdal 7 – Veldig nær BB. Strålende innsats, og virka som én av få som sto løpet ut kondisjonsmessig. Styrte det meste offensivt. Meget god kamp.

Tobias Christensen 5 – Veldig av og på. Virka sliten tidlig, men viste innsatsvilje hele veien. Det skorter dog litt på kvaliteten.

Henrik Udahl 6 – Scorer, men mister målet på grunn av en flaggkåt assistentdommer. Målgivende på målet. Kommer til noen sjanser og jobber bra.

Amor Layouni 5 – Det var gøy å se kamp fra stadion for da legger man mer merke til hvor ofte han signaliserer at han er ledig for et løp, og hvor sjeldent han får ballen. I dag brukte vi han mer riktig og han viste litt av det som bor i ham. Trekkes ett poeng for filminga på tampen.

Innbyttere:

Seedy Jatta 4 – Kom inn siste 20 for Udahl. Ville mye, men lyktes sjeldent denne gangen. Men det kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *